Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5 eettafels


De hoofdfunctie van een eettafel is natuurlijk om te eten. Een tafel waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. Echter wordt een eettafel ook gebruikt als werktafel. Vooral als het in de woonkamer staat. De computer wordt er bijvoorbeeld op gezet, of misschien wel een naaimachine. In zo’n geval gaat het meestal wel om een iets grotere eettafel voor bijvoorbeeld zes of zelfs acht personen.

loods 5 eettafels

Voordeel is dat het gezellig is. Lekker werken of surfen over het internet, terwijl je partner op de bank televisie zit te kijken. Veel leuker dan dat je ongezellig in je kantoortje zit.
Nadeel is dat de eettafel meestal wel wat rommeliger is

loods 5 eettafels

Loods 5 houten eettafels

Tegenwoordig zijn er dus heel veel verschillende soorten eettafels. De keuze is reuze. Eettafels in verschillende modellen, kleuren, formaten en materialen. Loods 5 heeft ook verschillende soorten eettafels, maar is vooral goed vertegenwoordigd met houten eettafels. Loods 5 heeft werkelijk prachtige houten eettafels. Sloophout, steigerhout, eiken, noem maar op. Je zou echt een keertje langs Loods 5 Sliedrecht of Zaandam moeten gaan om ze in het echt te bekijken. Maar op Loods5.nl kan je ook al een gedeelte van het assortiment bekijken.

loods 5 eettafels

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.