Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5 Zaandam


Loods 5 Zaandam is sinds eind 1999 gevestigd in een gerenoveerde fabriekshal. Loods 5 Zaandam is gelegen op het voormalige fabrieksterrein van Bruynzeel aan de Pieter Ghijsenlaan.
Verdeeld over een totale winkeloppvervlakte van inmiddels circa 18.000 m² biedt Loods 5 Zaandam naast leuke meubels, woonaccessoires ook design aan.

Loods 5 Zaandam beddencollectie

Nieuw in Loods 5 Zaandam is de beddencollectie. Ze zijn hiermee op 1 september 2011 van start gegaan. In deze beddencollectie vind je boxsprings, bedombouw, lattenbodems en matrassen. Allen zijn te vinden op de eerste verdieping in Loods 5 Zaandam.

Het mooie aan deze afdeling van Loods 5 Zaandam, is dat je de bedden in de winkel kunt testen. Op die manier kan je bepalen welk matras het beste bij jou past. Vervolgens kies je daar een bedombouw of boxspring bij. Via de infobalie van Loods 5 Zaandam kun je het bed naar jouw keuze bestellen.

Loods 5 Zaandam kunstpakker

In Loods 5 Zaandam vind je ook de Kunstpakker. In de Kunstpakker wordt het werk van verschillende kunstenaars met verschillende stijlen verzameld die via een waanzinnige ruimte van Loods 5 Zaandam wordt aangeboden. Neem hier zeker een kijktje als je op zoek bent naar kunst aan de muur.

Loods 5 Zaandam nieuw entree

Zoals gezegd is Loods 5 Zaandam gevestigd in de voormalige fabricagehallen van Bruynzeel. Deze industriële panden zijn op een ingenieuze wijze aan elkaar geschakeld en in overleg met de brandweer is de bestaande constructie ingedeeld in een aantal brandcompartimenten. Zo is er een grote en toch veilige winkel ontstaan, waar wekelijks vele duizenden mensen komen winkelen.

In 2010 heeft Ingenieurs bureau List de complete entree van Loods 5 Zaandam gewijzigd en een geheel nieuwe loods ontworpen om e.e.a. aan elkaar te schakelen.

De opening van het nieuwe entree van Loods 5 Zaandam vond plaats in November 2010. Meer dan 6.000 bezoekers waren afgelopen getuige van de ‘her-opening’ de mega woonwikel.

Loods 5 Zaandam 2e vestiging

Eind 2011 heeft Loods 5 een tweede pand gekocht in Zaandam. Het betreft een pand met een totale oppervlakte van maar liefs 22.000m2. Volgens het blog van Loods 5 wordt het pand vanaf maart 2012 vakkundig onder handen genomen door hun ervaren bouwteam.

Wat Loods 5 van plan is met deze pand is nog niet geheel duidelijk. Wordt er een tweede vestiging geopend in Zaandam? Is het slechts bedoeld voor opslag? Wij weten het nog niet zeker. Het kan in ieder geval alleen maar goed nieuws zijn. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor updates!

Loods 5 Zaandam video impressies

Loods 5 Zaandam openingstijden

Klik hier om de openingstijden van Loods 5 Zaandam te bekijken.