Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5 Sliedrecht


Naast Loods 5 Zaandam heeft de woonwinkel nu ook een grote vestiging in Sliedrecht. Loods 5 Sliedrecht heeft haar deuren op donderdag 1 maart 2007 geopend op het industrieterrein Nijverwaard. In het voormalige IKEA gebouw langs de A15 beschikt Loods 5 Sliedrecht over maar liefst 15.000m2 aan winkeloppvervlakte. Verdeeld over 2 grote verdiepingen kan je hartelust shoppen naar banken, stoelen, tafels, kasten, woonaccessoires en nog veel meer producten voor je interieur.

Loods 5 Sliedrecht opening

Toen op donderdag 1 maart om tien uur de winkel werd geopend, stonden er al tientallen klanten voor deur die benieuwd waren wat er te koop is in het enorme pand van Loods 5 Sliedrecht. Als vanouds is de parkeerplaats stamp en stamp vol. Ondanks de drukte en paar probleempjes is de opening van Loods 5 Sliedrecht toch goed verlopen.

Loods 5 Sliedrecht

Loods 5 Sliedrecht parkeergelegenheid

Loods 5 Sliedrecht beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er geen parkeerplaatsen vrij zijn of dat je teveel moet betalen terwijl je aan het woonshoppen bent.

Loods 5 Sliedrecht zorgt voor verspreiding

Voorheen kreeg Loods 5 Zaandam bezoekers van heel Nederland. Er kwamen zelfs mensen helemaal uit het oosten of zuiden om te woonshoppen in Loods 5. Met een vestiging in Sliedrecht is Loods 5 beter bereikbaar voor Zuid Nederland. Het aanbod in Loods 5 Sliedrecht is namelijk even compleet als de vestiging in Zaandam.

Loods 5 Sliedrecht openingstijden

Klik hier om de openingstijden van Loods 5 Sliedrecht te bekijken.