Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5 banken


Een bank, zitbank, sofa en bankstel. Allemaal termen die duiden op het meubel die bedoeld is om op te zitten. Aanvankelijk had een bank echt als enige doel om op te zitten. Tegenwoordig wordt een bank steeds vaker gebruikt om op te liggen. Banken worden immers steeds vaker gemaakt in grotere formaten. En sommigen zijn ook zo lekker zacht en comfortabel, waardoor de verleiding wel heel groot is geworden. Men heeft het daarom ook steeds vaker over loungebanken. Banken waar je lekker onderuit kan zakken en misschien zelfs wel in slaap kan vallen.

Loods 5 banken

Loods 5 banken aanbod

Als je ooit in Loods 5 bent geweest, dan weet je het al. Loods 5 heeft zowel in de vestiging in Zaandam als in Sliedrecht een zeer breed aanbod aan banken. Banken in verschillende soorten stijlen, maten, kleuren, materialen en prijzen. Deze keuze is dus echt reuze. En elk seizoen komen er nieuwe modellen bij.

Loods 5 banken

Loods 5 banken

Loods5banken.nl

Door de populariteit van de Loods 5 banken, en ook de toename van het assortiment, heeft Loods 5 een speciale webshop gelanceerd, die op banken gericht is. In 2013 is Loods5banken.nl in het leven geroepen, waar je terecht kan voor het online kopen van de Loods 5 banken. Handig!

1 Comment

  • Reply
    Marieke
    18 januari 2017 at 20:01

    Hartstikke mooie banken. De keus is grandioos. Echter mijn voorliefde voor chesterfield meubels is nog altijd present. Helaas slijten ze over de jaren zo lelijk. Gelukkig zijn er specialistische bedrijven die zich richten op chesterfield reparatie.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.