Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5 keukens


Uiteraard kan je ook bij Loods 5 terecht voor keukens. Je treft er mooie designkeukens van merken als SieMatic, maar ook het eigen merk van Loods 5 KTCHN is het zeker waard om te bewonderen.

Loods 5 keukens

Loods 5 en KTCHN

Loods 5 heeft in 2011 een samenwerkingsverband met KTCHN. Vanaf dat moment mogen de keukens dan eigenlijk ook gewoon Loods 5 keukens genoemd worden.

Met deze keukenlijn krijgt de woonbewuste klant van Loods 5 de mogelijkheid om naast betaalbare design meubelen en trendy woonaccesoires ook mooie keukens te kopen in de woonwinkel.

KTCHN wordt door diverse keuken fabrikanten uit Duitsland geleverd tegen erg scherpe prijzen.

Loods 5 keukens

Loods 5 keukens stijlen

Bij Loods 5 tref je verschillende soorten keukens. Keukens van robuust eiken, staal en beton tot greeploos lak design. Daarnaast zijn alle keukens te voorzien van de meest toonaangevende inbouwapparaten van merken zoals Siemens, Miele, Gaggenau, Boretti, Atag. In de showroom van Loods 5 kan je ze in het echt bewonderen.

Loods 5 keukens

1 Comment

 • Reply
  Josien Heijn
  2 augustus 2016 at 17:43

  Dag,

  Bijna 5 jaar gelezen heb ik bij KTCHN op de Parnassusweg in Amsterdam een Siematic keuken gekocht. Deze voldoet nog goed, maar ik heb wel al sinds het begin problemen met de spotjes en de kraan roest.

  Een tijd geleden hoorde ik al dat de zaak zelf gesloten is. Ik vroeg me af ik jullie ergens nog met hen gelieerd zijn en ik evt garantie via jullie kan laten lopen. Sowieso of jullie weten hoe lang de garantie op een Siematic keuken loopt.

  Alvast dank voor uw reactie.

  Vriendelijke groet,
  Josien Heijn

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.