Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

kleurrijke-witte-woonkamer
Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Kleurrijke witte woonkamer


Kleurrijk en wit? Gaat dat wel samen? Ja, en deze kleurrijke witte woonkamer is daar het levend bewijs van. De woonkamer van een prachtig driekamerappartement gelegen in het populaire Södermalm in Stockholm. Een tijdje geleden konden jullie een kijkje nemen in de mooie leefkeuken van het appartement. Hetzelfde appartement heeft dus ook wel heerlijke woonkamer!

kleurrijke-witte-woonkamer

kleurrijke-witte-woonkamer-2

Authentieke details

De prachtige karakteristieke details die te zien waren in de keuken, zijn zelfs in de woonkamer nog een stuk beter zichtbaar. Mooie grote karakteristieke ramen, sierlijke ornamenten aan het plafond, enorme hoge plints, authentieke deurposten, en in de hoek vind je ook nog een originele Kakelugn tegelkachel.

witte-vloer-woonkamer

ay-illuminate-hanglamp-woonkamer

Grote kleurrijke vloerkleed

Net zoals veel Scandinavische interieurs, hebben ze in deze woonkamer ook de originele houten vloer en alle muren wit geschilderd. En tóch is het een hele kleurrijke woonkamer. Dit is vooral te danken aan de manier waarop de witte lichte woonkamer is ingericht. Er is natuurlijk één belangrijke eyecatcher, namelijk de vloerkleed. In het midden van de woonkamer ligt een grote vrolijke kleurrijke vloerkleed, die alle aandacht weet te trekken.

Maar naast deze kleurrijke vloerkleed vind je hier nog veel meer kleur. De schilderij aan de muur tussen de twee grote ramen bijvoorbeeld of de andere grote schilderij boven Besta x Superfront kast. En de verschillende groene planten en cactussen op de vensterbank, op de ronde zwarte salontafel en op de vloer geven de woonkamer natuurlijk ook een mooie kleur. De super leuke grote Ay Illuminate Z1 hanglamp is wel weer wit.

ikea-besta-superfront-kast

grote-kleurrijke-vloerkleed

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.