Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

gezellige-leefkeuken-moderne-witte-keuken
Keuken inspiratie Scandinavisch interieur

Gezellige leefkeuken met een moderne witte keuken


Wil je liever een grote leefkeuken of een kleinere keuken, maar wel met een extra slaapkamer? Een lastige keuze. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de situatie en hoe groot het huis is. Als je genoeg slaapkamers hebt, dan is een grote leefkeuken wel fijn. En als je wel een extra slaapkamer kunt gebruiken, dan is de keuze ook wel makkelijk gemaakt.

gezellige-leefkeuken-moderne-witte-keuken

bloemetjesbehang-leefkeuken

Vandaag wil ik een mooie keuken laten zien van een Scandinavisch appartement van 67m2. Niet heel groot, dus je zou zeggen dat ze liever een extra slaapkamer zouden inrichten. Niet dus, in plaats daarvan hebben ze ervoor gekozen om er een grote leefkeuken van te maken. Het is een heerlijke leefkeuken geworden!

Originele details

Het is een prachtige lichte ruimte met originele details van het karakteristieke appartement uit 1885. Twee grote karakteristieke ramen, een originele wit geschilderde houten vloer, klassieke sierlijsten aan de wanden, noem maar op. Alle muren zijn wit, behalve de grootste muur in de ruimte. Die hebben ze namelijk bekleed met prachtig bloemetjespatroon behang.

witte-houten-vloer-keuken

Witte moderne hoekkeuken

En wat het nog bijzonderder maakt, is dat ze hier gekozen hebben voor een contrasterende strakke moderne keuken. Een witte moderne hoekkeuken met een dunne witte keukenblad., bestaande uit zowel lage kasten als hoge wandkasten met heel veel opbergruimte. De keuken achterwand is volledig betegeld met minimalistische witte vierkante tegels.

Grote ovalen eettafel

Een leefkeuken is niet compleet zonder een grote eettafel. Een grote ovalen eettafel met een Scandinavisch wit ontwerp vind je hier centraal in de keuken, omringd door een mix van verschillende stijlvolle houten eetkamerstoelen. De tafel is bovendien stijlvol en gezellig opgemaakt met een tafellaken en twee prachtige vazen. Boven de eettafel is een grote stoere industriële hanglamp opgehangen, passend bij de kleinere versie industriële hanglamp boven het aanrecht.

Onder de eettafel hebben ze bovendien een grote bruine vloerkleed geplaatst voor de warme voetjes.

ovalen-eettafel-industriele-hanglamp

moderne-witte-hoekkeuken

moderne-witte-hoekkeuken-wit-keukenblad

hoekkeuken-ovalen-eettafel

keuken-achterwand-witte-vierkante-wandtegels

bloemetjespatroon-behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Kleurrijke witte woonkamer | Inrichting-huis.com
    4 maart 2017 at 11:00

    […] in het populaire Södermalm in Stockholm. Een tijdje geleden konden jullie een kijkje nemen in de mooie leefkeuken van het appartement. Hetzelfde appartement heeft dus ook wel heerlijke […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.