Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

binnenkijken-leuke-strandhuisje-ann-lori
Binnenkijken Landelijk interieur

Binnenkijken in het leuke strandhuisje van Ann & Lori


Ooit hopen wij ergens in een warm land een vakantiehuisje te kunnen komen, waar we minimaal één keer per jaar naartoe kunnen gaan. Lijkt me geweldig! Vooral als het eruit ziet als het strandhuisje waar we vandaag gaan binnenkijken. Het is het strandhuisje van Ann & Lori. Ann Stephenson is een poet en een salesmanager in de woonafdeling van Aesthetic Movement en Lori Scacco heeft een design gallery en is daarnaast ook een componist en muzikante. Samen wonen ze in het hectische New York. Om af en toe een weekendje te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, hebben ze een super leuk strandhuisje gekocht op Fire Island. Wat een super leuk huisje!

binnenkijken-leuke-strandhuisje-ann-lori

binnenkijken-leuke-strandhuisje-ann-lori-2

Het strandhuisje hebben ze een aantal jaren geleden gekocht van een familie die het huisje in 1945 had gebouwd. Natuurlijk moest het huisje wel volledig verbouwd en ingericht worden om het helemaal naar hun smaak te krijgen. Met een aannemer die ze op het eiland hebben gevonden, hebben ze met een laag budget het ultieme strandhuisje gecreëerd.

witte-beach-sfeer-interieur

Wit interieur voor een beach sfeer

Het is een super schattig houten huisje met een asymmetrisch puntdak en een woonoppervlak van ongeveer 38m2. Aan de binnenkant is het gehele interieur wit. De mooie houten panelen muren, de multiplex vloer, het plafond inclusief de houten balken, de raamkozijnen en de deuren. Zo heeft het strandhuisje de typische beach look en sfeer gekregen.

De kleine keuken is ook wit, bestaande uit mat wit geschilderde kasten en een chique carrara witte marmeren keukenblad. Ze hebben zelfs gekozen voor een super leuke witte SMEG koelkast.

Houten accenten

Je treft dus vooral heel veel wit aan in het strandhuisje van Ann & Lori. Maar naast al het wit, hebben ze ook heel veel houttinten gebruikt, waardoor het er ook erg warm en gezellig is geworden. De mooie houten bank bijvoorbeeld in het zitgedeelte, maar ook het leuke safari daybed, het krukje en de fauteuil bevatten allemaal houten accenten. Ze hebben in het zitgedeelte ook een grote bruine vloerkleed geplaatst. Daarnaast vind je door het gehele interieur ook andere houten accessoires zoals de houten broodplanken die in de keuken aan de muur zijn opgehangen, de houten pollepels en de houten schalen.

wit-hout-safari-daybed

kleine-witte-keuken-marmeren-keukenblad

ann-stephenson-fire-island-a-frame-kate-sears-photo-remodelista-16a

houten-vakantiehuisje

buitendouche-hout-vakantiehuisje

stapels-handdoeken-planken-badkamer

vakantiehuisje-kleine-badkamer

witte-muren-witte-vloer-beach-interieur

kleine-vide-slaapkamer

vide-slaapkamer-wit

keuken-haken-wit

beach-interieur-wit

witte-ladder-interieur

witte-keuken-witte-smeg-koelkast

witte-bedlinnen-beach-look

wit-hout-interieur

Bron: Remodelista.com | Fotografie: Kate Sears

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.