Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Ay illuminate lampen
Lampen Scandinavisch interieur Wooninspiratie

Ay illuminate lampen


Na velen malen foto’s gezien en gedeeld te hebben, wil ik er tóch speciaal een artikel over schrijven. De Ay illuminate lampen. De prachtige grote opvallende hanglampen met een bamboe frame, omhuld met een witte doek. Het doet eigenlijk een beetje denken aan een grote lampion met een minimalistisch Scandinavisch ontwerp. Ze worden vaak gebruikt door bekende interieur stylisten voor styling en foto opdrachten. De Ay illuminate lampen zijn dan ook echte eyecatchers die overal in huis gebruikt kunnen worden. Wat vind jij van deze mooie hanglampen?

Ay illuminate lampen

Ay illuminate lampen

Nederlandse lampen

Je zou verwachten dat de Ay illuminate lampen uit Scandinavië komen. Uit Zweden of Noorwegen. Maar Ay illuminate is in werkelijkheid een Nederlands merk, ontstaan uit ons eigen Amersfoort. De Nederlandse ontwerpers zijn geïnspireerd geraakt van zowel de mooie natuur als de verschillende culturen van over heel de wereld. Dit zie je terug in het ontwerp van de lampen. In het gebruik van de organische en natuurlijke materialen, gecombineerd met lokale handwerk technieken.

Om geïnspireerd te raken en om meer kennis te vergaren van de natuurlijke materialen en handwerk technieken, werken de Nederlandse ontwerpers met lokale handwerkers in landen als Azie en Afrika. Een uitstekende manier om unieke schoonheid en verschillende technieken te ontdekken. Deze vorm van werken heeft dan ook voor Ay illuminate geresulteerd in verschillende super mooie lampen met eigentijdse, organische ontwerpen.

Ay illuminate Z1 – Z5

Ay illuminate heeft meer dan twintig lampen ontworpen, zowel hanglampen als staande lampen. Maar de meest bekende lampen zijn de Z-modellen. Deze lampen met de bamboe frame en handgeweven katoenen hoes, vind ik persoonlijk ook de mooiste lampen van Ay illuminate. En hier hebben ze dan ook verschillende varianten van gemaakt en de namen Z1 t/m Z5 gegeven. De Z1 BLACK is bijvoorbeeld een zwarte variant en de Z4 heeft een rechter vorm dan de Ay illuminate Z1.

Klik hier om een Ay illuminate lamp te kopen!

Ay illuminate lampen

Ay illuminate lampen

Ay illuminate lampen

Ay illuminate lampen

Ay illuminate lampen

Ay illuminate lampen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Frisse woonkamer met leuke items | Inrichting-huis.com
  14 september 2017 at 11:01

  […] uit de STOCKHOLM 2017 collectie van IKEA. Boven de salontafel is de super populaire Z1 lamp van Ay Illuminate […]

 • Reply
  5x Designtafellampen | Inrichting-huis.com
  6 augustus 2018 at 14:44

  […] In de woonkamer gebruiken wij inbouwspots als hoofdverlichting. Daarnaast hebben we een Ay Illuminate hanglamp boven de eettafel, in de keuken hebben we twee wandlampen, en aan de muur boven de bank vind je de […]

 • Reply
  10x Hanglamp boven salontafel | Inrichting-huis.com
  21 oktober 2019 at 07:00

  […] Z1 hanglamp van Ay Illuminate is de meest populaire lamp van het Nederlandse merk. Het is een lekkere grote hanglamp met een […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.