Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine witte badkamer met gouden details
Badkamer inspiratie

Kleine witte badkamer met gouden details


Ik vind het super leuk om badkamer inspiratie te delen. Alle interieur ideeën en inspiratie vind ik wel leuk om over te schrijven, maar de badkamer heeft tóch iets bijzonders. Vooral kleine badkamers!

Bij de Zweedse makelaar Fantastic Frank stond een appartement te koop met een woonoppervlak van 64m2. Niet groot, maar ook niet super klein. Ik heb hier wel veel kleinere appartementen laten zien. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een hele kleine badkamer.

Kleine witte badkamer met gouden details

Kleine witte badkamer met gouden details

Kleine smalle badkamer

Op het toilet na, is de badkamer de kleinste ruimte van het appartement. Het formaat is misschien anderhalf bij tweeënhalf a drie meter. De totale oppervlak zal dus maximaal 4m2 zijn. Een leuke uitdaging dus om er iets moois en vooral iets praktisch van deze kleine smalle badkamer te maken.

Dit hebben ze uiteraard geweldig gedaan, anders zou ik het hier niet met jullie delen. 🙂

Kleine witte badkamer met gouden details

Witte wandtegels en patroon vloertegels

Alle muren zijn betegeld met simpele vierkante witte tegels. Opvallend is dat er gekozen is om deze wandtegels te combineren met donkere voeg. Hierdoor zijn de tegels heel goed zichtbaar en is ook het contrast erg duidelijk. Het contrast is bijvoorbeeld een stuk groter dan als er witte voeg is gebruikt. De witte wandtegels zijn minimalistisch en eenvoudig, maar de vloertegels compenseren het geweldig. Super mooie vloertegels met een zwart wit patroon.

Gouden details in de badkamer

Een ander element, of eigenlijk elementen, die deze badkamer zo mooi maken, zijn de gouden details. De grote gouden regendouche en bijbehorende handdouche bijvoorbeeld, of de gouden stang aan de muur. En ook de kleine kraan van de wastafel en de kleine ronde spiegel zijn van goud.

Kortom, weer een kleine maar super fijne badkamer!

Kleine witte badkamer met gouden details

Bron: Fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Chique badkamer ontwerp | Inrichting-huis.com
  5 maart 2016 at 11:00

  […] geweldig vind. De ruimte, de gebruikte materialen, de voorzieningen, alles! Laatst liet ik een kleine badkamer zien die volledig is betegeld met minimalistische witte tegels en gestyled met gouden accenten. In […]

 • Reply
  Witte badkamer met verschillende materialen | Inrichting-huis.com
  11 april 2016 at 11:00

  […] badkamers ook zo mooi? Bekijk ook deze witte badkamers voor meer inspiratie en ideeën! – Kleine witte badkamer met gouden details – Witte badkamer van verbouwd pakhuis – Witte rustieke […]

 • Reply
  Kleine chique klassieke badkamer | Inrichting-huis.com
  26 december 2016 at 11:00

  […] de deze kleine badkamer let ik al zien hoe mooi gouden details kunnen zijn. En ondanks de beperkte ruimte, wisten ze daar […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.