Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte badkamer met verschillende materialen
Badkamer inspiratie Modern interieur

Witte badkamer met verschillende materialen


Er zijn vaak twee smaken voor interieurs die loodrecht tegenover elkaar staan. Mensen die wit en minimalistisch super mooi vinden en mensen die dat juist super saai vinden. Dat zullen ongetwijfeld ook de verdeelde meningen zijn over het ontwerp van deze badkamer. Een spierwitte badkamer, die door interieurontwerpster Anne Sophie Goneau is ontworpen. Ik vind het in ieder geval erg mooi, maar ik ben ook erg benieuwd naar jouw mening!

Witte badkamer met verschillende materialen

De Canadese interieurontwerpster heeft deze badkamer ontworpen als onderdeel van een bijzondere woning gelegen in Montreal. Het ontwerp van de gehele interieur inrichting kenmerkt zich met een mix van verschillende materialen en texturen. En dat is vooral ook terug te zien in de badkamer.

Mooie materialen

Wat mij betreft is het gebruik van de verschillende materialen en texturen hetgeen wat deze badkamer zo bijzonder maakt. Op de vloer vind je een combinatie van een stukje strakke witte gietvloer met witte mozaïektegeltjes. Deze tegeltjes vind je ook aan de zijkanten van het ligbad. Eén wand is volledig strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl de andere wand volledig uit wit geschilderde bakstenen bestaat. En tot slot vind je in de inloopdouche ook glazen wanden. Niet alleen als spatscherm, maar ook aan de wanden binnen de douche.

Witte badkamer met verschillende materialen

Praktische indeling

Wat deze badkamer ook zo fijn maakt, is de praktische indeling. Het toilet is ingericht naast de inloopdouche en de zwevende badmeubel is gemonteerd aan de muur naast het bad. Zo vind je alle moderne gemakken die je in een moderne badkamer nodig hebt.

Er is nog één belangrijke eyecatcher aanwezig. Midden in de badkamer tref je namelijk een dikke ronde paal aan. Als enige contrast in het gehele ontwerp is deze paal volledig blauw geschilderd. Geweldig!

Witte badkamer met verschillende materialen

Vind je witte badkamers ook zo mooi? Bekijk ook deze witte badkamers voor meer inspiratie en ideeën!
Kleine witte badkamer met gouden details
Witte badkamer van verbouwd pakhuis
Witte rustieke badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.