Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine chique klassieke badkamer
Badkamer inspiratie Klassiek interieur

Kleine chique klassieke badkamer


In de deze kleine badkamer let ik al zien hoe mooi gouden details kunnen zijn. En ondanks de beperkte ruimte, wisten ze daar er tóch een hele fijne badkamer van te maken. Ook vandaag wil ik een kleine badkamer laten, en ook daar komen gouden details terug in het ontwerp. Ondanks deze overeenkomsten heeft deze badkamer tóch een andere sfeer en uitstraling.

Kleine chique klassieke badkamer

Praktische indeling

Deze badkamer is iets groter dan die andere kleine badkamer. De vierkante ruimte is bovendien ook praktischer dan de smalle ruimte. Hier was er dus iets meer mogelijk als het gaat om de indeling. In deze badkamer is het bijvoorbeeld mogelijk om naast de inloopdouche ook een volwaardige badkamermeubel te plaatsen. Hiernaast heeft het toilet hier een plek gekregen die iets minder in de weg staat.

Gouden details

Zoals gezegd vind je in dit badkamer ontwerp gouden details terug. De grote gouden inbouw-regendouchekop bijvoorbeeld en de bijbehorende bedieningsknoppen. Hiernaast vind je hier ook een gouden afvoerput in de douche, een gouden wastafel kraan en een gouden handdoekring. Zelfs de ronde spiegel, de deurknopen van de badkamermeubel en het kleine dienblad boven het toilet zijn van goud. Zoals in die andere kleine badkamer was te zien, geven de gouden details de badkamer een chique klassieke uitstraling.

Kleine chique klassieke badkamer

Marmeren vloer en geblindeerde glazen douchewand

Deze chique klassieke uitstraling komt in deze badkamer nóg meer naar voren door andere elementen. De mooie marmeren vloer speelt hier bijvoorbeeld een hele belangrijke rol, die ook terugkomt in de muren in de inloopdouche. De andere muren buiten de badkamer zijn tot op een bepaalde hoogte betegeld met minimalistische vierkante witte tegels, terwijl het bovenste gedeelte strak gestuukt en wit geschilderd is.

De glazen douchewand maakt deze chique klassieke badkamer helemaal af. Ze hebben hier namelijk gekozen voor een geblindeerde glazen douchewand, die middels gouden klemmen bevestigd zijn aan de muur.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Mastello
    5 januari 2017 at 15:36

    Tof om te zien dat je van een kleine badkamer toch nog zoiets moois kan maken

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.