Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inspiratie van Mike & Isa
Inloopkast inspiratie Slaapkamer inspiratie

Inloopkast inspiratie van Mike & Isa


Het is weer tijd voor een nieuwe dosis inloopkast inspiratie. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Bij Yatzer kwam ik een stoer appartement tegen, die in 2015 ontworpen en ingericht is door de getalenteerde interieurontwerpers van tAMINN Design studio. Zij hebben voor Mike en Isa een super doordacht ontwerp gemaakt, waar een mooi balans te zien is tussen functionaliteit, design en gebruik van stoere materialen en stijlvolle meubels en accessoires

Een andere keer wil ik het resultaat van de geweldige woonkamer laten zien, maar vandaag mogen jullie meekijken in hun inloopkast!

Inloopkast inspiratie van Mike & Isa

Inloopkast inspiratie van Mike & Isa

Scheidingswand tussen inloopkast en slaapkamer

De inloopkast is ingericht in de grote slaapkamer. De master bedroom van Mike en Isa. Hoewel het een open loft karakter heeft, zijn er tóch duidelijke scheidingswanden geplaatst. Stoere grijze betonlook scheidingswanden, zoals je ze ook aan de andere wanden van de slaapkamer ziet. Deze betonlook wanden zijn wel gebalanceerd door de warme rustieke houten vloer, die van de slaapkamer helemaal doorloopt tot in de inloopkast.

Inloopkast inspiratie van Mike & Isa

Smalle inloopkast met veel opbergruimte

Het is een smalle lange inloopkast. Eigenlijk zoals een inloopkast hoort te zijn. Aan zowel de muur aan de rechterkant als aan de linkerkant, zijn kasten ingericht. Ze hebben gekozen voor een combinatie van dichte ladekasten, open planken en kledingroedes. Er is in ieder gevoel meer dan genoeg ruimte voor de gehele kledingcollectie van Mike en Isa.

Aan het einde van de inloopkast is een grote spiegel aan de wand gemonteerd. Een spiegel mag natuurlijk niet ontbreken.

En ook de verlichting past er helemaal bij. Over de lengte is een rails met stoere zwarte spotjes aan het plafond gemonteerd.

Bron: Yatzer.com | Fotografie: MW Photo INC.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.