Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Chique badkamer ontwerp
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur Scandinavisch interieur

Chique badkamer ontwerp


We kijken vandaag binnen in een badkamer die ik helemaal geweldig vind. De ruimte, de gebruikte materialen, de voorzieningen, alles! Laatst liet ik een kleine badkamer zien die volledig is betegeld met minimalistische witte tegels en gestyled met gouden accenten. In het ontwerp van de badkamer van vandaag vind je ook veel wit en goud, maar dan ook gecombineerd met zwarte accenten. Mooi!

Chique badkamer ontwerp

Chique badkamer ontwerp

Het is een redelijke grote badkamer, die voorzien is van een grote raam. Daarom is de badkamer ook lekker licht, wat tóch bepalend kan zijn voor de sfeer.

Kleurencombinatie van zwart, wit en goud

Je kunt zien dat een badkamer met zwarte accenten, gecombineerd met wit en goud een hele andere sfeer heeft dan allen wit en goud. Het zwart geeft net iets meer diepte.

Chique badkamer ontwerp

Zwarte hexagon vloertegels gecombineerd met witte wandtegels

De vloer is prachtig, bestaande uit zwarte zeshoekige hexagon tegels. Dit hebben ze gecombineerd met minimalistische witte wandtegels. Daarmee zijn de wanden tot de helft betegeld, terwijl de bovenste helft strak gestuukt en wit geschilderd is. Vanwege het vocht zijn de wanden in de inloopdouche wel helemaal van de vloer tot aan het plafond betegeld.

Naast de inloopdouche vind je in deze badkamer ook nog een apart vrijstaand bad op pootjes bij het raam. Het bad is aan de buitenkant inclusief de pootjes mooi mat zwart.

Gouden kranen

Om de kranen uit de muur te laten komen, is er een muurtje gecreëerd, die ook volledig met witte tegels is betegeld. Hieraan zijn twee wastafels gemonteerd met daarboven super chique gouden kranen uit de muur. Het muurtje is aan de bovenkant afgewerkt met een marmeren blad. Daar bovenop vind je een grote brede spiegel.

De kranen bij de watafels zijn niet het enige wat goud is. Ook de vrijstaande kraan bij het bad, de grote douchekop en de bedieningsknoppen in de douche, en het handdoekenrek zijn allemaal van goud.

Chique badkamer ontwerp

Bron: Perjansson.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.