Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inntel Art Hotel in Eindhoven
Designhotel

Inntel Art Hotel in Eindhoven


Vandaag wil ik weer een heel mooi hotel laten zien. Niet in Parijs, New York of Amsterdam, maar in Eindhoven. We gaan een kijkje nemen in het Inntel Art Hotel, die gedeeltelijk gevestigd is in de monumentale fabriek van Philips ‘de Lichttoren’. Dit viersterrenhotel is met in totaal 230 kamers veel grootschaliger dan de kleine mooie boetiekhotels die ik hier vaak heb laten zien, maar het is wel een écht designhotel. Alle kamers zijn anders ingericht, de één mooier dan de ander uiteraard.

inntel-art-hotel-eindhoven-2

restaurant-inntel-art-hotel-eindhoven

Verschillende muren met verschillende sferen

Wat ik vooral erg bijzonder vind aan dit hotel is dat ze heel veel aandacht hebben besteed aan de muren in de slaapkamers. Zoals gezegd zijn alle slaapkamers anders ingericht met ook andere muren, maar alle muren zijn wel heel chic mooie of heel stoer.

Veel slaapkamers zijn bijvoorbeeld voorzien van super mooi behang met een bloemenprint. Er is ook een slaapkamer waarvan de muren bekleed zijn donkere rustieke houten planken. En weer een andere slaapkamer zijn de muren gestuukt met stoere grijze betonstuc. Deze verschillende muren zorgen ook voor verschillende sferen in de verschillende slaapkamers. Het maakt dus niet uit of je liefhebber bent van klassiek, rustiek of industrieel, het Inntel Art Hotel heeft altijd een slaapkamer die bij jouw smaak past.

Inntel Art Hotel in Eindhoven

Inntel Art Hotel in Eindhoven

Inntel Art Hotel in Eindhoven

Inntel Art Hotel in Eindhoven

slaapkamer-inntel-art-hotel-eindhoven

badkamer-inntel-art-hotel-eindhoven

inntel-art-hotel-eindhoven-bloemen-behang

inntel-art-hotel-eindhoven-houten-planken-muur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.