Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IKEA PAX inloopkast van Mia
Inloopkast inspiratie Scandinavisch interieur

IKEA PAX inloopkast van Mia


Vorig jaar konden we binnenkijken in de inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen. Een super stoere inloopkast in haar slaapkamer die ze zelf heeft uitgedacht en laten bouwen door haar vaste timmerman. De inloopkast was ingericht met de populaire PAX kasten van IKEA. Vandaag wil ik wederom een inloopkast laten zien, waar ook gebruik is gemaakt van diezelfde IKEA PAX kasten. Kom binnenkijken in de walk in closet van Mia!

IKEA PAX inloopkast van Mia

IKEA PAX inloopkast van Mia

Mia is een creatieveling die houdt van interieur, paarden, mode, beauty, fitness en gezondheid.Op haar blog schrijft ze dan ook regelmatig over deze onderwerpen. En zo schreef ze ook een blog over haar inloopkast, waar ze erg trots op is. En terecht.

IKEA PAX inloopkast van Mia

IKEA PAX inloopkast van Mia

PAX inrichting

Haar blog heeft ze MITT VITA HUS genoemd, wat in het Zweeds ‘Mijn witte huis’ betekent. Je raadt het al, ze is groot fan van witte interieurs. En dat zie je ook terug in haar inloopkast. Het lichte tapijt in combinatie met de witte muren zorgen voor een lichte basis. Ook heeft ze gekozen voor de witte variant van de IKEA PAX kasten. Ze heeft gekozen voor een aantal brede open kasten, bestaande uit twee vakken. De bovenste kleine open vakken worden accessoires en opbergdozen opgeborgen, terwijl de grotere open vakken ingericht zijn met brede kledingroedes en ladekasten.

Bekijk ook:
IKEA Stolmen inloopkast
IKEA inloopkast zelf bouwen

IKEA PAX inloopkast van Mia

Bron: Mittvitahus.blogspot.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  Linda
  1 september 2016 at 19:34

  Ik zou graag willen weten waar de lage kasten uit het volgende artikel/link vandaan komen. Misschien dat jullie mij verder kunnen helpen? Er staat bij dat het van de ikea is maar dit kan ik nergens op de Ikea site terug vinden: http://www.inrichting-huis.com/ikea-pax-inloopkast-mia/

  Alvast bedankt!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.