Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen
Inloopkast inspiratie

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen


Op Passionsforfashion.dk, de blog van Christina Dueholm, kwam ik haar inloopkast tegen waar ik super enthousiast over ben. Die moest ik hier met jullie delen. Christina is een 26-jarige fashionista die in een leuk ingericht appartement woont in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Naast fulltime-blogger is ze ook ontwerper en stylist. En op haar blog deelt ze alles wat daaraan gerelateerd is. En met zo’n grote passie voor fashion, heeft ze natuurlijk ook haar eigen inloopkast!

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Inloopkast inrichten in slaapkamer
Het was altijd de droom van Christina om een eigen inloopkast te hebben. Toen ze introk in dit appartement leek deze droom niet uit te komen, omdat ze slechts één kamer had. Wel had ze een grote slaapkamer.

Inloopkast inrichting pax kasten

Inloopkast inrichten inspiratie

IKEA pax ladekasten inloopkast

In eerste instantie kwam het totaal niet in haar op om een inloopkast in haar slaapkamer in te richten, totdat ze daar een nacht over had gedroomd. De volgende dag ging ze er direct mee aan de slag, met behulp van handy man Christoffer.

Scheidingsmuur met raam
De inloopkast is gecreëerd door middel van de plaatsing van een extra scheidingsmuur. Christoffer kwam op het idee om niet een dichte muur te maken, die vanaf de vloer helemaal tot aan het plafond loopt. In plaats daarvan wilde hij een raam in die muur verwerken. Op die manier kon het natuurlijk zonlicht niet alleen doordringen tot in de inloopkast, maar ziet het er ook super mooi en stoer uit.

IKEA PAX kasten
De inloopkast is in een u-vorm ingericht met de PAX kasten van IKEA. Open kasten zijn afgewisseld met dichte ladekasten. Er is dus enorm veel ruimte, zelfs voor een modefreak als Christina!

Scheidingsmuur slaapkamer inloopkast

IKEA pax kasten inloopkast

Raam in scheidingsmuur

Scheidingsmuur in slaapkamer voor inloopkast

Inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen

Bron: Passionsforfashion.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

6 Comments

 • Reply
  Inspirerende inloopkast met een zwart frame | Inrichting-huis.com
  7 april 2016 at 11:00

  […] het inrichten van hun inloopkast of kledingkast. Super leuk en vooral erg inspirerend! De geweldige inloopkast van fashionista Christina is een mooi voorbeeld, die een inloopkast wist te creëren in haar kleine tweekamerappartement. En […]

 • Reply
  IKEA PAX inloopkast van Mia | Inrichting-huis.com
  3 augustus 2016 at 11:00

  […] jaar konden we binnenkijken in de inloopkast van fashionista Christina uit Kopenhagen. Een super stoere inloopkast in haar slaapkamer die ze zelf heeft uitgedacht en […]

 • Reply
  Annemarie Wooldrik
  28 augustus 2016 at 19:40

  Prachtige inloopkast. Hoe is de lage ladekast onder het raam gemaakt? Dit zijn geen standaard pax afmetingen. Groet Annemarie

 • Reply
  Linda
  1 september 2016 at 19:36

  ik zou graag willen weten waar de lage ladekasten onder het raam vandaan komen? Als ik de ikea site zo bekijk komen ze hier niet vandaan. Kunnen jullie mij misschien verder helpen?

 • Reply
  Renata
  29 oktober 2016 at 20:13

  Hello. I know only english (so I do not know what you are writing here)and I am currently planning my gardrobe. Do you have the actual measurements? That would help me. Thank you.

 • Reply
  Jenn
  31 oktober 2016 at 01:38

  Awesome closet! I am curious as to how you got the short drawers??

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.