Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Blauwe slaapkamer inloopkast combinatie met IKEA Stolmen
Inloopkast inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Blauwe slaapkamer inloopkast combinatie met IKEA Stolmen


Ik wil jullie vandaag de slaapkamer laten zien van een super leuk en speels ingericht appartement. Een driekamerappartement van 87m2 gelegen in het hart van de populaire wijk Sofo in Stockholm. Het appartement kenmerkt zich met een speelse indeling en een interieur vol leuke wooninspiratie, mooie meubels en stijlvolle decoratie accessoires. En wat mij betreft is de slaapkamer één van de hoogtepunten in het appartement.

Blauwe slaapkamer inloopkast combinatie met IKEA Stolmen

Strakke schuifdeur met leren deurgreep

De slaapkamer is ingericht naast de open keuken en eetkamer. In plaats van normale deuren, hebben ze hier gekozen voor een strakke denim drift grijs blauwe schuifdeur, die ook nog eens afgewerkt is met een stijlvolle cognac bruine leren deurgreep. Dit belooft wat!

strakke-schuifdeur-leren-deurgreep

Scheidingswand met nisje

Het is vrij ruime slaapkamer die veel natuurlijk zonlicht binnenkrijgt via de grote ramen. En omdat er zoveel ruimte is, hebben ze ervoor gekozen om er ook een inloopkast te creëren. Het is een volwaardige inloopkast geworden, die middels een scheidingswand gescheiden is van het slaapgedeelte in de slaapkamer. Aan de kant van de slaapkamer, is in de wit geschilderde scheidingswand een nisje gemaakt, zodat er leuke spullen op geplaatst kunnen worden. Een vaasje, een kandelaar met een kaars en een aantal boeken.

vensterbank-planten-slaapkamer

schuifdeur-slaapkamer

scheidingswand-inloopkast-slaapkamer

Inloopkast met IKEA Stolmen kasten

De inloopkast kan zowel via de slaapkamer bereikt worden, via de zijkanten, als vanuit de keuken. Buiten de slaapkamer is namelijk ook een ingang gemaakt, zodat je de inloopkast buiten de slaapkamer kunt bereiken. In plaats van een normale deur of een schuifdeur, hebben ze een witte gordijn opgehangen.

Voor de inrichting van de inloopkast, is er gekozen voor de Stolmen kasten van IKEA. Open witte planken zijn gecombineerd met ladekasten en kledingroedes.

ikea-stolmen-inloopkast-slaapkamer

Blauwe slaapkamer

De slaapkamer zelf heeft een kleurenpalet gekregen met voornamelijk veel blauw. Niet alleen de schuifdeur is blauw, ook de grote muur is blauw geschilderd. En zelfs de boxspring op houten pootjes, het dekbedovertrek en de kasten tegen de blauwe muur zijn volledig blauw.

blauwe-muur-blauwe-kasten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.