Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon terras aan de keuken
Balkon inspiratie

Balkon terras aan de keuken


Het komt regelmatig voor dat het enige balkon in huis aan de slaapkamer grenst. Als je meerdere buitenruimtes hebt zoals een tuin, een dakterras of een tweede balkon, dan is een balkon aan de slaapkamer juist heel fijn. Maar als je slechts één balkon als enige buitenruimte hebt, dan is het veel idealer dat het aan de keuken of de woonkamer grenst.

Balkon terras aan de keuken

Balkon terras aan de keuken

Keuken verplaatsen

Een familie uit Denemarken had dit probleem. Maar in plaats van dit te accepteren, besloten ze er juist werk van te maken. Het is natuurlijk niet mogelijk om het balkon te verplaatsen, maar de keuken verplaatsen is wel mogelijk. Dit hebben ze dan ook gedaan, samen met de grote fijne eetkamer.

Door de verplaatsing naar de achtergevel bij het balkon, is de keuken en eetkamer bovendien veel lichter geworden, dankzij de grote raampartijen en de glazen opslaande deuren.

Balkon terras aan de keuken

Verlengde van de keuken

Het is een heerlijk balkon terras voorzien van zelf gemaakte en wit geschilderde houten vlonders, gecombineerd met zwarte houten omheining. Met comfortabele zitmogelijkheden, een vrijstaand open haard van Vauni en leuke bloemen en planten is het balkon een echte verlengde geworden van de woonkeuken. Een heerlijke buitenruimte!

Balkon terras aan de keuken

Balkon terras aan de keuken

Bron: Bobedre.dk | Fotografie: Andreas Mikkel Hansen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.