Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Woonbeurs 2010


De woonbeurs is vandaag van start gegaan! Hét vernieuwende woonevenement van Nederland. Ontdek de nieuwste trends, eigentijdse collecties en doe inspiratie op bij ruim 300 woonprofessionals. Bezoek de levensgrote huizen en terrassen van de woon- en buitenbladen en ontvang persoonlijk advies. In 2010 vindt de Woonbeurs Amsterdam plaats van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober in de Amsterdam RAI. Mis het niet!

Openingstijden
Zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober 2010. Openingstijden dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.
Donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober avondopening tot 22.00 uur.
Maandag 27 september gesloten i.v.m. Vakdag.

Locatie
Amsterdam RAI, hal 8, 10 en 11, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Routebeschrijving

Per auto
De Amsterdam RAI ligt direct aan de Ring A10 rond Amsterdam, afslag S109.
Zodra je Amsterdam nadert via de autosnelweg A1 (uit de richting Hilversum / Amersfoort), A2 (uit de richting Utrecht) of A4 (uit de richting Schiphol / Den Haag) word je op de Ring A10 verwezen naar de dichtstbijzijnde beschikbare parkeergelegenheid.

Goed om te weten
Parkeergelegenheid is tegen betaling. Als de parkeergarages bij de Amsterdam RAI vol zijn word je verwezen naar alternatieve parkeerterreinen in de omgeving. Actuele parkeerinformatie wordt weergegeven op de speciale bewegwijzerborden van Rijkswaterstaat – hou deze dus in de gaten. Vanaf de alternatieve parkeerterreinen rijden elke tien minuten pendelbussen om je van en naar de Woonbeurs Amsterdam te brengen.

Op zaterdag 25 september is er rondom de bouwput tussen Knijn Bowling en de Brasserie Amsterdam een tijdelijke omleiding voor het verkeer. De Amsterdam RAI blijft bereikbaar maar de Scheldestraat is in deze periode niet te bereiken vanaf Wielingenstraat of Europaplein. Parkeerbeheer is op de hoogte en neemt indien noodzakelijk maatregelen.

Naar de Woonbeurs Amsterdam met het OV
De Woonbeurs Amsterdam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Per trein
NS-station Amsterdam RAI ligt op vijf minuten loopafstand van de RAI.

Per tram en bus
Tram 4 rijdt iedere tien minuten tussen Amsterdam Centraal Station, het centrum van de stad en de Amsterdam RAI, halte Europaplein. Vanaf NS-station Amsterdam Amstel heb je de keuze uit metrolijn 51 of buslijn 15. Metrolijn 51 heeft tevens een verbinding met het Centraal Station. Vanaf NS-station Amsterdam Sloterdijk kun je de Amsterdam RAI het beste bereiken met sneltram 50.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.