Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

gereedschap verbouwing nodig
Klussen

Welk gereedschap kan je niet missen tijdens een verbouwing?


Steeds meer mensen zijn aan het verbouwen geslagen. De thuiswerk situatie heeft ervoor gezorgd dat we meer dan ooit thuis zijn, daarom willen veel mensen hun huis opknappen of zijn ze aan het kijken voor een nieuw klushuis. Een verbouwing kost veel tijd, geld en je hebt een paar goede rechterhanden nodig. Maar welk gereedschap heb je zeker nodig tijdens een verbouwing? Wij geven je een paar handige tips op het gebied van gereedschap om jouw verbouwing zeker te laten slagen.

Standaard gereedschap

Of je nou veel zelf aan de slag bent of het deels hebt laten uitbesteden, je hebt gereedschap nodig om klusjes in het huis te doen. Waar moet je beginnen zonder simpelweg handgereedschap? Een goede schroevendraaier, hamer en een zaag zijn onmisbaar tijdens een verbouwing of renovatie. Standaard gereedschap is niet duur om aan te schaffen en je kan het kopen bij Gereedschapcentrum. Bovendien is dit gereedschap ook handig na de verbouwing als je bijvoorbeeld een klein klusje in huis moet doen. Denk naast het standaard gereedschap ook aan andere materialen zoals een waterpas, schroeven en schuurpapier. Je wilt natuurlijk wel rechte planken zagen en deze kunnen schuren en vastschroeven.

basis gereedschap aan muur ophangen gaatjesbord

Powertools

Behalve het standaard gereedschap kan de schroefboormachine, waarmee je schroeven los- of vastdraait, maar ook gaten mee boort, niet ontbreken. Deze machine zorgt ervoor dat je snel en op een moderne manier gaten kan boren. Dit gaat een stuk sneller dan wanneer je dit handmatig moet doen. De cirkelzaag mag ook niet ontbreken tijdens je klus uren. Met deze zaag kan je lange zaagsneden in planken of platen maken. Ook kan je plinten, kozijnen of laminaat op maat zagen. Een andere powertool is de haakse slijper. Hiermee kan je door steen en metaal heen slijpen. Deze powertools zijn net wat luxer dan het standaard handmatig gereedschap. Ze bieden je wat meer comfort en door de nieuwste technologie gaat het vaak ook een stuk sneller. Mocht je al dit gereedschap niet willen kopen, kan je ook kiezen om gereedschap te huren. Zorg dan voor een goede planning waarbij je precies kan zien welk gereedschap je wanneer nodig hebt.

festools boormachine

Met welk gereedschap ga jij aan de slag? Er zijn verschillende tools om in te zetten bij jouw verbouwing of renovatie. Er zijn veel aanbieders op het gebied van gereedschap. Kies bijvoorbeeld voor Festool gereedschap of ga naar Gereedschapcentrum.nl waar je uit verschillende soorten gereedschap kunt kiezen.

Bekijk ook:
Welk gereedschap moet je in huis hebben voor DIY projecten?
Deze gereedschappen moet je standaard in huis hebben!
Gereedschap als muurdecoratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.