Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gereeschap opbergen
Klussen

Deze gereedschappen moet je standaard in huis hebben!


Natuurlijk heb je niet alle gereedschappen nodig, maar iedereen zou een aantal standaard gereedschappen in huis moeten hebben. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, het is altijd handig om het in huis te hebben. Voor als je een keer een lijst wilt ophangen, een kast in elkaar wilt zetten of een lamp willen ophangen. Zonder gereedschap kom je namelijk niet ver. In deze lijst van standaard gereedschappen zitten zowel handgereedschappen als elektrisch gereedschap bij. Benieuwd? Kijk snel verder!

Gaatjesboard

Handgereedschap

Handgereedschappen zijn gereedschappen die je volledig met je handen gebruikt. Hierbij heb je dus geen elektriciteit nodig. Er zijn super veel handgereedschappen, maar je hebt ze lang niet allemaal even vaak nodig. Er zijn wel een aantal handgereedschappen die standaard in je gereedschapskist moet zitten. De meest bekende handgereedschappen, die in deze lijst thuishoren zijn de hamer, en de schroevendraaiers. Hieronder vind je de complete lijst, die standaard in jouw gereedschapskist zouden moeten zitten:
– Hamer;
– Schroevendraaiers;
– Inbussleutels;
– Rolmaat;
– Moersleutel;
– Nijptang;
– Waterpomptang;
– Handzaag;
– Ijzerzaag;
– Spanningzoeker;
– Draadstriptang.

Elektrisch gereedschap

Zoals de omschrijving eigenlijk al aangeeft, heb je met elektrisch gereedschap te maken met elektriciteit. Met behulp van elektriciteit wordt de klus een stuk sneller en eenvoudiger. Hieronder kan je een aantal mooie voorbeelden zien van elektrische Hikoki gereedschap van Gereedschapcentrum.nl, maar de enige elektrische gereedschap die je standaard in huis zou moeten hebben, is de accuboor. De accuboor is de grote vriend van iedereen! Let wel op dat je genoeg en verschillende schroefbits in huis hebt.

Gereedschap opbergen

De gereedschappen zijn één ding. Daarnaast is het ook belangrijk om de gereedschappen op te bergen. Je hebt immers niets aan de gereedschappen als je ze niet kunt vinden, op het moment als je ze nodig hebt. Wat je minimaal moet hebben is een gereedschapskist, waar alle handgereedschappen in passen. Heb je veel gereedschappen? Dan zou je ook bijvoorbeeld een mooie gaatjesboard muur kunnen creëren.

Gereeschap opbergen

Gereeschap opbergen

Gereeschap opbergen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.