Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vintage inloopkast van Alexandra en Nicolas
Inloopkast inspiratie Vintage interieur

Vintage inloopkast van Alexandra en Nicolas


In onze eigen slaapkamer hebben we ook een soort van inloopkast gecreëerd. Een open inloopkast bestaande uit ladekasten van IKEA en op maat gemaakte kledingstang van steigerbuizen. We zijn er op zich erg blij mee, maar voor ons volgend huis gaan we het denk ik tóch iets anders doen. Hoe weten we nog niet precies. Er zijn zóveel leuke ideeën te vinden.

Eigentijds interieur

De onderstaande inloopkast bijvoorbeeld vind ik echt super mooi. Het is de inloopkast van het stel Alexandra en Nicolas, die samen een ontwerpbureau hebben genaamd Royal Roulotte. Een ontwerpbureau die gespecialiseerd is in eigentijdse interieurs met bijzondere meubels, en materialen. Zo vinden ze het bijvoorbeeld erg leuk om faceliften te geven aan antieke meubels, zodat ze er weer als nieuw uitzien.

Vintage inloopkast van Alexandra en Nicolas

Op die manier hebben ze ook hun prachtig Mansard stijl huis ontworpen en ingericht. Het super leuke jaren ’80 woning in Rambouillet, die ze helemaal gestript en opnieuw ingericht hebben.

Grote vitrine kledingkasten

In hun grote slaapkamer hebben ze dus ook een eigen inloopkast gecreëerd. Twee schitterende grote vitrine kledingkasten staan tegenover elkaar, met mooi zwart hout en grote glazen deuren. Hierdoor heeft de inloopkast een transparant karakter gekregen. Centraal tussen de twee kledingkasten is een grote zwarte vloerkleed geplaatst met een bloemenpatroon. En daarop vind je een vintage bruine leren zitbank.

Om de sieraden op te kunnen hangen, hebben ze een oude deur tegen de muur geplaatst, waar haakjes aan zijn geschroefd.

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze inloopkast vindt!

Vintage inloopkast van Alexandra en Nicolas

Vintage inloopkast van Alexandra en Nicolas

Fotografie: Louise Desrosier

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Glazen kledingkast | Inrichting-huis.com
    9 maart 2016 at 11:00

    […] ben helemaal fan van de vintage inloopkast van Alexandra en Nicolas waar prachtige kasten staan met glazen deuren. Daarom ben ik op zoek […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.