Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vakantiegevoel op dakterras
Dakterras inspiratie

Vakantiegevoel op dakterras


Op Funda kom ik vaak super leuke huizen en appartementen tegen. Laatst zag ik een woning te koop staan in Amsterdam, waarvan niet het interieur die mijn aandacht wist te trekken, maar het indrukwekkend dakterras. Een dakterras met een oppervlak van maar liefst 32m2!

Vakantiegevoel op dakterras

Hardhouten vlonders

De huidige bewoners hebben bovendien goed hun best gedaan om het dakterras een beetje leuk in te richten. De hardhouten vlonders op de vloer in combinatie met de wit geschilderde muren aan de zijkant en het uitzicht over het water, geven je het gevoel alsof je aan het relaxen bent in Ibiza.

Om dat vakantiegevoel op Ibiza helemaal compleet te maken, is er een comfortabele op maat gemaakte loungeset geplaatst, waar je heerlijk onderuit kunt zitten of zelfs liggen.

Vakantiegevoel op dakterras

Vakantiegevoel op dakterras

Houten vlonders zijn mooi, maar ik kan het me ook voorstellen dat je juist ook gras wilt. Het nadeel van gras is dat je het regelmatig moet onderhouden. Een goed alternatief is kunstgras. Met kunstgras heb je echt een groen gevoel in je tuin, dakterras of balkon, zonder dat je het telkens moet maaien. Ideaal! Kijk voor meer info op Kunstgrasnet.nl.

zijde-dakterras 004

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.