Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona
Klassiek interieur Landelijk interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona


Deze bijzondere slaapkamer heb ik gevonden op de website van Micasa, het Spaanse magazine vol met de leukste interieur ideeën en wooninspiratie. De slaapkamer is onderdeel van een loft gelegen in Barcelona. Eén van de belangrijkste kenmerken van de loft is transparantie. De transparantie die rondom de mooie binnentuin is gebouwd. Zowel vanuit de woonkamer met open keuken als vanuit de slaapkamer met badkamer, heb je uitzicht op deze binnentuin. En dat maakt deze loft zo bijzonder.

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona

Open badkamer met schuifdeuren

Los daarvan is deze slaapkamer ook erg mooi. Anders dan andere slaapkamers. De indeling is uniek en het is bovendien gecombineerd met een transparante badkamer, waar je vanuit het grote tweepersoonsbed op uitkijkt. Je kijkt in feite tegen een witte glazen kubus aan, waar de inloopdouche geïnstalleerd is. Vanwege de glazen buitenwand, kan je dóór de inloopdouche de binnentuin van de loft zien. Tegen de glazen wand is over de gehele breedte een dikke betonnen werkblad geplaatst, waar onder andere de twee ronde witte waskommen op staan. En zowel aan de linker als de rechterkant vind je een zwevend toilet. De badkamer kan je nog wel afsluiten met twee grote schuifdeuren.

Inloopkast achter bed

Terug naar de slaapkamer. Want is is nog zóveel te zien en te vertellen over deze slaapkamer. Achter het bed is een wand gecreëerd, die niet helemaal tegen het plafond loopt. Daarachter bevindt zich namelijk nog een ruimte, de inloopkast. Je kan niet heel veel van de inloopkast zien, maar één blik is al eigenlijk al voldoende.

Nóg meer leuke ideeën

Links van het bed staat een mooie leren chesterfield bank versierd met leuke kleurrijke kussens. Boven de bank hangen hangen twee opgezette dierenkoppen aan de muur. Deze geven de slaapkamer tóch een iets andere uitstraling. Iets deftigs en landelijks, terwijl het een erg moderne slaapkamer is.
Maar zo zijn er nog meer leuke accessoires, meubeltjes en ideeën die hier gebruikt zijn. Een stapel tijdschriften naast het bed wordt hier bijvoorbeeld gebruikt als nachtkastje. En de Charles Eames Rocking chair blijft natuurlijk een klassieker en is altijd een toegevoegde waarde voor wat voor ruimte dan ook.

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona

Transparante slaapkamer van loft in Barcelona

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.