Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Klassiek interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur

Therese Sennerholt home


therese_sennerholt_1

Dit is het net gerenoveerde huis van de zeer getalenteerde grafisch designer Therese Sennerholt. Therese woont in een prachtig appartement in Stockholm. Het huis is niet heel erg groot maar zeer praktisch ingedeeld. De kleuren in huis zijn uiteraard zwart/wit net als haar kunstwerken met hier en daar een lichte naturel toegevoegd zoals de houten krukjes en het jutten kleed.

therese_sennerholt_2

Over de hele lengte van de woonkamer is bij het raam een werkplek gecreëerd waar ik jaloers op ben. Een vintage bank en fauteuil in combinatie met een prachtig groot zwart/wit kleed en een strakke salontafel. Wat me opvalt is dat de salontafel weer in steeds meer huizen terug komt. Leuk!

theresa sennerholt_3

Eenvoud in interieur

Eenvoud siert, zoals hier de strakke simpele eettafel. Een mooi rank model met zes eames stoelen er omheen. Uiteraard zoals in bijna ieder Scandinavische woning hangt er een Scandinavische design klassieker boven de tafel. Ook heel eenvoudig maar daardoor juist heel mooi en subtiel.

theresa sennerholt_4

In de keuken is gebruik gemaakt van marmer en wit. Marmer terug van weg geweest zoals ik pas al schreef. Je houdt ervan of niet. Ik ben er weg van. Het geeft een chique uitstraling en tevens staat het ook heel stoer in combinatie met de strakke witte kastjes.

theresa sennerholt_5

Op de werkplek en in de slaapkamer maken eigen werk, zwart/wit foto’s en verzamelingen van tijdschriften en gevonden spulletjes de styling af.

theresa sennerholt_6

Op het bed mooi linnen beddengoed in een effen kleur. Ook hier en zoals in het hele huis. Eenvoud siert. Soort gelijk beddengoed is onder andere te koop bij H&M home.

styling Lotta Agaton / photo Kristofer Johnsson / bron Scandinavian deko.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.