Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Het Spaanse droomhuis van Isabel & Ramiro
Binnenkijken Klassiek interieur Vintage interieur

Het Spaanse droomhuis van Isabel & Ramiro


2017 Beginnen we met een binnenkijker in een Spaans droomhuis! We hebben hier meerdere droomhuizen laten zien. Voor iedereen ziet een droomhuis er natuurlijk anders uit. Voor de één is een droomhuis super groot, terwijl voor anderen een klein huisje ook een droomhuis kan zijn. Vandaag gaan we binnenkijken in het Spaanse droomhuis van het echtpaar Isabel & Ramiro, die samen met hun twee kinderen in een prachtige woning wonen gelegen in Madrid.

Het Spaanse droomhuis van Isabel & Ramiro

Het Spaanse droomhuis van Isabel & Ramiro

Behoud van originele architectonische details

Het huis met in totaal drie verdiepingen is gebouwd in 1970, maar toen het echtpaar in vervallen staat had gekocht, hadden ze het volledig gerenoveerd en naar eigen smaak ingericht. Dit hebben ze super stijlvol gedaan met respect voor de geschiedenis van het pand. Ze hebben zoveel mogelijk originele architectonische details gerestaureerd en behouden, zoals de sierlijke ornamenten, rozetten, steunpilaren, houten balken, watermerken op de muren, ramen en plafonds, noem maar op.

Originele deurgrepen

Karakteristieke ramen droomhuis

Ornamenten klassiek droomhuis

Licht huis

Eén van de belangrijke wens van Isabel & Ramiro is om een zo licht mogelijk huis te creëren. Naast grote raampartijen en deuren met heel veel glas, vind je bijvoorbeeld ook glazen delen in het plafond. Op die manier kan het natuurlijk zonlicht verspreid worden door heel het huis.

Eclectisch interieur

De prachtige details, die het huis heel veel karakter geven, zijn gecombineerd met een mooie eclectische interieurstijl. Rustieke houten vloeren, bruine leren chesterfield banken, vintage fauteuils en stoere hanglampen in de woonkamer. Portugese tegels met sierlijke patronen, vintage eettafel en witte Panton Chairs in de eetkamer. En in de badkamer is er gekozen voor de combinatie van een chique marmeren vloer, witte klassieke metrotegels aan de muren, een gietijzeren radiator en een prachtig klassiek vrijstaand marmeren bad.

Eclectische keuken droomhuis

Wit Spaans droomhuis

Eclectische woonkamer

Bruine leren chesterfield banken

Vintage fauteuils

Woonkamer droomhuis

Eetkamer serre

Bartafel eetkamer

Slaapkamer badkamer combinatie klassiek

Klassieke slaapkamer droomhuis

Portugese tegels klassieke keuken

Vrijstaand marmeren bad

Klassieke badkamer droomhuis

Bron: Amadortoril.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.