Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Simpel balkon ontwerp
Balkon inspiratie Modern interieur

Simpel balkon ontwerp


BalkonDesign, bureau gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van dakterrassen en balkons, heeft voor één van de appartementen in een voormalige Kazerne het balkon mogen ontwerpen. Een kleine moderne balkon die in de basis gelijk is aan de balkons van de andere appartementen in hetzelfde complex. De bakstenen muren van de woning en de balkonreling zijn hierin gecombineerd met moderne donkergrijs gelakte stalen kozijnen en stangen. Het is een zonnig balkon, dus het is meer dan waard om een beetje te investeren in het creëren van deze heerlijke buitenruimte.

Simpel balkon ontwerp

Houten vloerdelen

De ontwerpers hebben de inrichting van het balkon eenvoudig gehouden. Er is gekozen voor houten vloerdelen voor de ondergrond, gecombineerd met kleine grindstenen onder de bank. Van hetzelfde hout is een op maat gemaakte bank ontworpen in een L-vorm. De vloer loopt dus eigenlijk over op de bank. Vanuit het balkon hadden ze al een groen uitzicht, dus hebben ze besloten om dit niet overmatig op het balkon terug te laten komen. Aan de rechterkant staat nog wel een mooie grote olijfboom.

Simpel balkon ontwerp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Sanne
    20 maart 2014 at 08:29

    Een klein balkon eigenlijk, maar het heeft super veel sfeer. Lijkt me heerlijk om op zo’n dag als vandaag op zo’n balkonnetje te genieten! 🙂 Inspiratie!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.