Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Scandinavische slaapkamer met industriële kasten
Industrieel interieur Kasten Landelijk interieur Meubels Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Vintage interieur Wooninspiratie

Scandinavische slaapkamer met industriële kasten


Soms kan je heel duidelijk aangeven wat voor stijl een interieur heeft. Een industrieel interieur, Scandinavisch interieur of bijvoorbeeld een landelijk interieur hebben allemaal typische kenmerken die erg herkenbaar zijn. En soms worden deze ook met elkaar gecombineerd in één ruimte. Deze slaapkamer bijvoorbeeld, waar Scandinavisch en industrieel heel mooi samen gaan.

Het is de slaapkamer van een Scandinavisch appartement gelegen in Stockholm. Een klein appartement met een woonoppervlak van 49m2, verdeeld over een woonkamer met open keuken, badkamer en deze vrij ruime lichte slaapkamer.

Scandinavische slaapkamer met industriële kasten

Scandinavische slaapkamer met industriële kasten

Scandinavisch interieur

De Scandinavische details zijn duidelijk herkenbaar zoals altijd. Mooi geschilderde witte houten planken vloer, neutrale witte wanden, en mooie originele deuren, ramen en kozijnen. Wat je ook regelmatig komt in Scandinavische interieurs, zijn de grote lijsten met stijlvolle posters, prints of foto’s. In deze slaapkamer vind je ze in veelvoud terug aan de wand boven het bed en de wand tegenover het bed. Het is een eenvoudige maar erg leuke vorm van muurdecoratie.

Scandinavische slaapkamer met industriële kasten

Industriële kasten

De industriële kant in deze Scandinavische slaapkamer, komt terug in de kasten. De zwarte vintage industriële kast tegenover het bed is erg stoer. Hierop zijn bovendien mooie accessoires te vinden zoals de koperen vogeltjeslamp en de stapel tijdschriften.

De andere industriële kast is ook super stoer. Een industriële lockerkast in een mintgroene blauwe kleur. Deze wordt in deze slaapkamer als kledingkast gebruikt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.