Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

design-tuinslang-scandic-essentials
Scandinavisch interieur Tuin inspiratie

’s werelds 1ste design tuinslang

De wereld is al grauw genoeg. Daarom introduceert Scandic Essentials nu de eerste design tuinslang, in vijf trendy kleuren, uit Zweden. Met de bijbehorende mondstukken en muurhouders zijn álle kleurencombinaties mogelijk. Deze slang is behalve functioneel dus ook trendy en leuk!

design-tuinslang-scandic-essentials

Persoonlijke tuinslang

Wég met die gangbaar groene waterslurf in je tuin. Stel nu je persoonlijke tuinslang samen. De vijf beschikbare kleuren zijn White Snake (wit), Black Swan (zwart), Candy Crush (roze), Minty Mermaid (turqoise) en Bordeau Baby (dieprood). Dit is echt iets voor glamorous people with dirty nails! Want die vinden behalve design óók kwaliteit belangrijk.

De tuinslangen zijn van het lifestyle-merk Garden Glory®, 20 meter lang en worden onder strenge kwaliteitscontrole in Zweden zelf gefabriceerd. Het produkt is opgebouwd uit 3 lagen, inclusief een sterk beschermende mantel. Dat resulteert in een tuinslang die vuil-afstotend, flexibel en handelbaar is. Bovendien is het een slang die tijdens gebruik niet twist of dicht-knikt. Een UV-coating beschermt de kleur en glans.

Het toebehoren bij de slang bestaat uit mond- en kraankoppelstukken van 100% polypropyleen, conform de standaard reguliere maten. De muurhouder voor het ophangen van de slang is gemaakt van gegalvaniseerd gelakt metaal en is beschikbaar in vier kleuren.
De Garden Glory tuinslang wordt geleverd in exclusieve kadoverpakking. Mond- en koppelstuk met muurhouder zijn per kleur separaat verpakt. Mix en match dus naar hartelust.

Ontwerpster Linda Brattlöf

Ontwerpster Linda Brattlöf kondigde haar concept in januari van dit jaar aan op Formex in Stockholm, de belangrijkste Scandinavische design-beurs. Linda woont op een klein eiland buiten Gotenburg. Haar liefde voor design en tuinieren combineert ze in haar kijk op functionele tuinproducten die ook een feest voor het oog kunnen zijn.

Kwaliteit en design zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Tuinieren is zoveel leuker als je er een likje kleur aan toevoegt”, zegt Linda Brattlöf. “Ik streef naar exclusiviteit met een vleugje speelsheid. Alleen al de verpakking is speciaal ontworpen. Het moet voor iedereen een feestje zijn om de tuinslang uit te pakken en met de bijbehorende accessoires samen te stellen.”
Een volledige Garden Glory tuinslangset naar keuze kost € 179,00.

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.