Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Rustieke woonkeuken met gietvloer
Keuken inspiratie

Rustieke woonkeuken met gietvloer


Ik wil je vandaag meenemen in de keuken van Villa Sorriso. Een prachtige landhuis in boerderijstijl gelegen in Österlen in Zweden. In totaal heeft het gebouw twee verdiepingen met maar liefst zeven kamers, verdeeld over een oppervlakte van 420m2. Groot dus! Daar is dus genoeg plek voor een grote woonkeuken. De keuken is gelegen op de begane grond en is voorzien van prachtige details.

Rustieke woonkeuken met gietvloer

Keuken in boerderijstijl

De stijl van het landhuis zie je heel duidelijk terug in de rustieke woonkeuken. Het is voorzien van een prachtige houten balkenplafond, en de keuken zelf is ook helemaal in de stijl van een boerderij. De keukenkasten en de grote opbergkasten hebben allemaal houten boerderij achtige deuren. Deze zijn gecombineerd met een ouderwetse super grote zwarte fornuis en een bijpassende afzuigkap. Er is ook een keukeneiland aanwezig, die gebruikt wordt als extra werktafel om bijvoorbeeld maaltijden voor te bereiden. Altijd handig. De zes persoons eettafel staat aan de andere kant van de keuken bij het raam.

Het bijzondere aan deze rustieke woonkeuken, is dat het naast alle rustieke details, een superstrakke lichte gietvloer heeft. Een groot contrast met de rest van de keuken, maar hierdoor juist erg mooi en uniek.

Rustieke woonkeuken met gietvloer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.