Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

deurgrepen-inloopkast
Inloopkast inspiratie Landelijk interieur Scandinavisch interieur

Praktische inloopkast van Zweedse interieurstylist Pella Hedeby


We hebben hier eerder de woonkamer van Zweedse interieurstylist Pella Hedeby laten zien. Vandaag gaan we een kijkje nemen in haar nieuwe inloopkast. Het is geen mega inloopkast, maar wel groot genoeg om er een fijne volwaardige inloopkast van te maken.

Praktische inloopkast van Zweedse interieurstylist Pella Hedeby

Overzicht in de inloopkast

Het moest een eenvoudig en vooral praktische inloopkast worden. In de post van Sarah Gibson, die een aantal handige tips gaf voor het inrichten van een kleine inloopkast, geeft Pella ook aan dat het een goed idee was om kleding en accessoires weg te doen die ze eigenlijk nooit draagt. Het is namelijk super zonde voor de plek in de inloopkast. Ze houdt van orde en overzicht.

modulaire-kasten-inloopkast

Modulaire kast

Voor de inrichting van de kasten, koos ze voor het Zweedse Vore uit Småland. Het zijn strakke moderne modulaire kasten, kledingroedes, ladekasten en planken, waarmee je zelf de ideale opstelling kunt samenstellen. Alles wat je nodig hebt voor een praktisch ingerichte inloopkast. Het is nu mogelijk om kleding aan hangers op te hangen, kleding te stapelen op de open planken, en ondergoed op te bergen in de ladekasten. Helemaal boven de kast is er bovendien ruimte over voor extra opbergboxen.

open-planken-ladekasten

ladekasten-inloopkast

kledingroedes-inloopkast

deurgrepen-inloopkast

De ladekasten zijn afgewerkt met mooie deurgrepen van het merk Norrgavel.

Tapijt in inloopkast

Een opvallende keuze is het tapijt in de inloopkast. Pella heeft daar voor gekozen omdat het voor een meer aangekleed gevoel zorgt. Het is bovendien erg prettig om er in de ochtend in te stappen. Geen last van koude voeten!

open-planken-inloopkast

Het tapijt in combinatie met de wit geschilderde houten planken aan de muren, geeft de inloopkast een knusse landelijke uitstraling.

Pella geeft aan dat de inloopkast nog niet helemaal af is, maar ze is er nu al super blij mee!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.