Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer styling van stylist Pella Hedeby
Woonkamer inspiratie

Woonkamer styling van stylist Pella Hedeby


Pella Hedeby is een bekende interieurstylist uit Zweden, die voor grote namen heeft gewerkt. Denk aan Elle Decoration, Residence, IKEA… En een project waar ze ook met trots aan heeft gewerkt, is natuurlijk haar eigen woning. Een jaren ’80 woning, die ze vanaf scratch heeft gesloopt, verbouwd en ingericht. Vandaag wil ik het resultaat van haar mooie woonkamer laten zien.

Woonkamer styling van stylist Pella Hedeby

Woonkamer styling van stylist Pella Hedeby

Kleine styling details
Zoals de Zweedse stylist zelf al aangaf, zijn het vooral de styling details die het verschil maken. Natuurlijk heeft ze een mooie houten vloer, netjes afgewerkte wanden en heel veel zonlicht. Maar het zijn de kleine details die haar woonkamer zo persoonlijk maken. De twee grote ingelijste zwart wit foto’s aan de wand, de vele mooie stapels boeken, de verschillende kussens op de bank, het kleed op de zwarte schommelstoel van Eames, de koeienhuid vloerkleed

Woonkamer styling van stylist Pella Hedeby

Dit zijn ook de details die ze regelmatig kunt vervangen door andere accessoires, waardoor er weer een hele andere sfeer ontstaat. En dit is ook het leuke aan het vak van interieur & styling.

Woonkamer styling van stylist Pella Hedeby

Persoonlijk vind ik de twee aan elkaar geschoven kleine houten tafeltjes erg leuk. En ook de witte Koushi lamp van Mark Eden Schooley past perfect bij het geheel. Zowel de witte bank als de lage witte Besta kasten komen van IKEA.

Klik hier om meer leuke inspiratie ideeën te zien van de IKEA Besta kasten.

Bron: Myhome.aftonbladet.se | Fotografie: Sofi Sykfont

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Praktische inloopkast van Zweedse interieurstylist Pella Hedeby | Inrichting-huis.com
    17 maart 2017 at 11:00

    […] hebben hier eerder de woonkamer van Zweedse interieurstylist Pella Hedeby laten zien. Vandaag gaan we een kijkje nemen in haar nieuwe inloopkast. Het is geen mega […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.