Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IKEA JASSA
Balkon inspiratie Dakterras inspiratie Meubels Tuin inspiratie

IKEA JASSA collectie is uit!


Natuurlijk had ik er al eerder gelezen over de nieuwe IKEA JASSA. Toen ik erover las en de plaatjes zag, was ik al helemaal enthousiast. En vorige week had ik de super leuke collectie in het echt gezien, toen we bij IKEA moesten zijn voor een aantal kleine spullen. In het echt is de JASSA collectie nóg leuker. Wat een geweldige collectie!

IKEA JASSA

IKEA JASSA

Voor de IKEA JASSA collectie heeft is IKEA een samenwerking aangegaan met een aantal topdesigners. De Zweedse Nike Karlsson, De Finse Iina, textieldesigner Paulin Machado Vuorivirta, en ook onze eigen Nederlandse topdesigner Piet Hein Eek heeft een bijdrage geleverd aan de JASSA collectie van IKEA.

IKEA JASSA

IKEA JASSA

Duurzame en natuurlijke materialen

De IKEA JASSA collectie is geïnspireerd op ambachtelijke ontwerptradities uit Indonesië en Vietnam. Er zijn voornamelijk duurzame en natuurlijke materialen gebruikt zoals bamboe, rotan, zeewier en katoen. Daaruit is een geweldige collectie gekomen met een eclectische en warme mix van meubels, textiel en accessoires, gekenmerkt door speelse patronen, zomerse kleuren en ronde vormen. En wat het nóg bijzonderder maakt, is dat alle producten met de hand zijn gemaakt. Hierdoor is elk product uniek.

Rotan meubelen voor de tuin

Vooral de rotan meubelen uit de IKEA JASSA collectie vind ik geweldig zoals de rotan ligbed, de ligstoel, de zitbank en de salontafel. Deze rotan meubel zijn super leuk voor tuin en balkon. Vooral in combinatie met de vrolijke kleurrijke kussens, kan je daarmee een heerlijke bohemien sfeer creëren. Ook de kleinere rotan accessoires zoals de rotan manden en vazen zijn super nice.

De gehele collectie is alleen in het woonwarenhuis verkrijgbaar, niet online.

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

IKEA JASSA

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.