Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Paarse inloopkast
Inloopkast inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Paarse inloopkast


Vandaag wil ik een van de opvallendste inloopkasten die ik heb gezien met jullie delen. Het is de inloopkast van het Chevron House, die de ontwerpers van Andy Martin Architects hebben ontworpen. Zij hebben een Edwardian stijl woning helemaal opnieuw ingericht, met een modern, opvallend en kleurrijke interieur inrichting. Dat is meteen ook de stijl van deze inloopkast.

Paarse inloopkast

Inloopkast inrichting

De inloopkast is ingericht in de grote master bedroom. De slaapkamer heeft een enorme oppervlakte, voorzien van een hoog plafond, strakke witte muren en een klassieke visgraat houten vloer. Naast het slaapgedeelte in de slaapkamer, is er nog zeeën van ruimte over om er iets leuks mee te doen. De eigenaren hebben er dus een inloopkast van gemaakt.

Met grote hoge paarse kasten is er een aparte inloopkast gemaakt. Het zijn twee l-vormige gedeeltes die tegenover elkaar zijn geplaatst. Rechts is het gedeelte voor de man, en links voor de vrouw. Eerlijk verdeeld dus. Beide gedeeltes zijn voorzien van zowel een grote vak met een lange kledingstang, als kleinere vakken en lades. De grote vakken kunnen afgesloten worden met een grote spiegelschuifdeur.

Paarse inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.