Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moderne slaapkamer met vintage meubels
Modern interieur Slaapkamer inspiratie Vintage interieur

Moderne slaapkamer met vintage meubels


AUTORI is een designstudio uit Servië met een team bestaande uit vier, die gespecialiseerd is in architectuur, interieur en meubelontwerp. Een gebalanceerde combinatie die tot nu toe geresulteerd heeft in hele mooie design projecten. In hun portfolio kwam ik onderstaande slaapkamer tegen, die onderdeel is van een door hen ontworpen appartement uit Belgrado. Een slaapkamer waar de specialiteit van AUTORI perfect tot z’n recht komt.

Moderne slaapkamer met vintage meubels

Moderne slaapkamer met vintage meubels

Witte muren en een betonvloer

Het is een jaren ’60 appartement die volledig door de interieurarchitecten gestript, heringedeeld en heringericht is. De authentieke balken aan het plafond zijn bewaard gebleven. Samen met de muren zijn deze balken strak gestuukt en wit geschilderd. In combinatie met de moderne strakke grijze betonvloer, vormen zij de moderne strakke basis van dit appartement.

Moderne slaapkamer met vintage meubels

Maatwerk en vintage

Net als in de rest van het interieur, hebben ze in de slaapkamer ook gekozen voor een mix van maatwerk en een selectie van stijlvolle chique vintage meubels en accessoires. Over één van de volledige wanden is een moderne inbouwkast ingericht met grote witte schuifdeuren.

Bij deze grote kledingkast is het vintage bed geplaatst. Een super stijlvol bed, waarbij een zwarte stalen frame een combinatie vormt met fluweel groen. De vintage retro wandlampen en hanglamp aan het plafond passen er perfect bij.

Als decoratie vind naast mooie grote ingelijste posters op de vloer ook een aantal leuke groene planten in terracotta potten.

Moderne slaapkamer met vintage meubels

Moderne slaapkamer met vintage meubels

Bron: Autori.rs

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Stoere aparte werkplek aan de woonkamer | Inrichting-huis.com
    14 december 2016 at 11:00

    […] zomer heb ik de mooie slaapkamer laten zien van een industrieel appartement die ontworpen is door designstudio AUTORI. Wat ik jullie toen niet had verteld, is dat de […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.