Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer
Kantoorinrichting

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer


Afgelopen zomer heb ik de mooie slaapkamer laten zien van een industrieel appartement die ontworpen is door designstudio AUTORI. Wat ik jullie toen niet had verteld, is dat de ontwerpers in hetzelfde appartement ook een heel tof kantoor hebben ingericht. Een heerlijke aparte werkplek waar de bewoners afgezonderd en geconcentreerd kunnen werken.

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer

Glazen schuifdeuren met stalen kozijnen

De kantoor werkplek aan huis is ingericht in een ruimte naast de open woonkamer bij de ronde eettafel. Zoals gezegd is het een aparte werkplek, die volledig afgesloten kan worden van de leefruimte. De ontwerpers hebben er echter voor gekozen om die ruimte tóch een beetje bij de leefruimte te betrekken. Dit hebben ze gedaan door de normale muur en de deur te vervangen door grote glazen schuifdeuren met stoere zwarte stalen kozijnen. Op die manier blijft het geheel super licht en ruimtelijk. Om ervoor te zorgen dat er écht afgezonderd gewerkt kan worden, zijn er aan de kantoor kant witte gordijnen opgehangen.

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer

Het kantoor zelf is ook een hele fijne lichte ruimte. De stoere lichte betonvloer is doorgetrokken vanuit de woonkamer en keuken. En ook hier zijn alle wanden en de karakteristieke stenen plafond volledig wit geschilderd.

Vintage kantoor meubels

De inrichting is eenvoudig, minimalistisch maar wel super stijlvol. Ze hebben gekozen voor een mooi vintage bureau en bijbehorende vintage bureaustoel. Achter het bureau is een grote open wandrek gemonteerd die vol met boeken is ingericht. Aan de het plafond boven het bureau tref je grote zwarte industriële spotverlichting, maar ook naast het bureau vind je verlichting in de vorm van een vintage vloerlamp. De mooie groene planten, die zowel te vinden zijn op de wandrek, het bureau als op de vloer maken de werkplek helemaal af.

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer

Stoere aparte werkplek aan de woonkamer

Fotografie: Reljai.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Klein thuiskantoortje in een modern appartement | Inrichting-huis.com
    21 maart 2017 at 11:00

    […] genomen in een thuiskantoor, die ingericht is door de interieurontwerpers van designstudio AUTORI. Een stoere aparte werkplek aan de woonkamer van het stoere appartement. Gezien de ruimte zal een dergelijke werkplek echter alleen mogelijk […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.