Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

klein-thuiskantoortje-modern-appartement
Kantoorinrichting Modern interieur

Klein thuiskantoortje in een modern appartement


Een tijdje terug hebben we een kijkje genomen in een thuiskantoor, die ingericht is door de interieurontwerpers van designstudio AUTORI. Een stoere aparte werkplek aan de woonkamer van het stoere appartement. Gezien de ruimte zal een dergelijke werkplek echter alleen mogelijk zijn als je een grote woning hebt. Althans, dat zou je zeggen. Vandaag laat ik met onderstaand klein thuiskantoortje zien dat het wel degelijk kan!

klein-thuiskantoortje-modern-appartement

Het is een modern appartement gelegen in Taipei in Taiwan, die ingericht is door de ontwerpers van C.H. Interior. Naast twee kleine slaapkamers, hebben de ontwerpers ook een half open klein thuiskantoortje ingericht aan de woonkamer.

moderne-woonkamer-eetkamer

moderne-kleine-woonkamer

Glazen wand tussen werkplek en woonkamer

Door een grote glazen wand te plaatsen, is de werkplek bij de woonkamer betrokken. Hierdoor kan het natuurlijk zonlicht vanuit de woonkamer goed doorstromen tot in het thuiskantoortje. Het bovenste gedeelte van de glazen wand is van normaal glad, terwijl er voor het onderste gedeelte voor matglas is gekozen. Het is ook mogelijk om helemaal afgezonderd te werken in het thuiskantoortje. Ze hebben aan de binnenkant namelijk moderne witte jaloezieën opgehangen.

glazen-wand-werkplek-woonkamer

half-open-thuiskantoor-klein-appartement

werkplek-aan-woonkamer

Maatwerk

In het thuiskantoor vind je vooral veel maatwerk oplossingen. Naast een op maat gemaakt bureau van glas, vind je er op maat gemaakte kasten, die enorm veel opbergruimte bieden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.