Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grote vuurkorf dakterras
Dakterras inspiratie

Luxe en modern dakterras ontwerp


Laatst liet ik jullie de prachtige luxe comfortabele patio tuin zien die Max & Karstan hadden gerealiseerd voor de Australische versie van ’t Blok. Max & Karstan moesten het onder andere opnemen tegen Simon en Shannon. En ook zij hebben het niet verkeerd gedaan met onderstaand dakterras!

Luxe en modern dakterras ontwerp

Loungehoek

Het is een ruim dakterras in een praktische l-vorm. Simon en Shannon besloten het in te richten met een grote loungehoek aan de ene kant en een eethoek aan de andere kant. Alle wanden zijn strak gestuukt en wit geschilderd, en zijn gecombineerd met luxe houtafwerkingen aan de randen. Het dakterras werd helemaal strak toen ook de vloer netjes is bekleed met strakke grijze vierkante vloertegels.

Luxe en modern dakterras ontwerp

Grote vuurkorf

In de loungehoek is er gekozen voor een luxe lounge hoekbank en een aantal lossen elementen. En met een grote moderne zwarte stalen vuurkorf is de loungehoek helemaal compleet. Voor de vuurkorf gaven de juryleden tien punten uit tien, maar wat opvallend was, is dat ze ook vonden dat de loungehoek niet mooi pasten. Ze hadden gehoopt dat ze nóg modernere meubels uit zouden kiezen.

Grote vuurkorf dakterras

Verlichting en plantenpotten aan de wand

Waar ze wel weer veel punten mee hebben gescoord is de grote witte muur en bijbehorend afdakje. Voor de inbouwspots en opbouwspots als verlichting op het dakterras, en ook voor de leuke terracottapotjes met plantjes die aan de muur zijn opgehangen.

De overdekte eethoek is eenvoudig ingericht met een grote tafel en bijbehorende stoelen uit dezelfde set als de loungebank.

Luxe en modern dakterras ontwerp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.