Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

luxe-comfortabele-patio-tuin
Tuin inspiratie

Luxe comfortabele patio tuin


Het Blok, een geweldig tv programma die niet meer op de Nederlandse TV wordt gedraaid. Maar in Australie is ‘The Block’ nog steeds een succes. De laatste keer dat ik daarvan iets liet zien was de geweldige winnende badkamer van Josh en Charlotte. Vandaag willen we een hele mooie tuin laten zien uit de Australische variant van het Blok. De mooie patio tuin die gerealiseerd is door Max & Karstan. Kijk snel verder en raak geïnspireerd van de leuke tuin ideeën!

luxe-comfortabele-patio-tuin

Glazen schuifpui

De tuin grenst aan de grote luxe keuken op de benedenverdieping. Middels glazen schuifpuien die over de gehele breedte open kunnen, kan binnen en buiten bijna naadloos geïntegreerd worden. Met behulp van creatieve oplossingen, mooie materialen en creatieve ideeën, hebben Max & Karstan er een echte intieme droomtuin van gemaakt.

kleine-boompjes-tuin

cactus-tuin

Houten wandbekleding in de tuin

Een belangrijk kenmerk van de tuin, is dat het door de hoge wit geschilderde stenen muren erg goed beschut is. Eén van de muren is in de totale hoogte volledig bekleed met mooie houten planken. Deze houten muur geeft de tuin een bepaalde luxe uitstraling, vooral in combinatie met de kleine rvs spotjes die aan die muur bevestigd zijn.

klimplant-tuin

L-vormige vaste bank

De houten planken aan de grote muur komen bovendien ook terug op meerdere plekken in deze tuin. Zo is er een op maat gemaakte l-vormige vaste bank gemaakt, die volledig over twee muren loopt. In deze bank zijn ook mooie witte plantenbakken verwerkt, en ook de luxe buitenkeuken is onderdeel van deze vaste bank.

Voor de vloer hebben ze gekozen voor moderne lichtgrijze rechthoekige tegels. Centraal in deze tuin wordt deze vloer afgebroken door een stukje kunstgras, waar de grote houten eettafel en bijbehorende witte banken zijn geplaatst.

Eén van de eyecatchers in deze mooie patio tuin is de verticale plantenbak. Ze hebben deze verticale plantenbak loopt parallel aan de l-vormige vaste bank.

luxe-buitenkeuken

verticale-plantenbak-tuin

kusntgras-mat-tuin

Bron: Theblockshop.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.