Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

beamer-in-huis
Wooninspiratie

Beamer in huis


Ik heb het hier gehad over de TV aan de muur en de curved TV aan de muur, maar er is nog een andere mogelijkheid. Iets wat eigenlijk al heel lang bestaat, een beamer! Het komt niet heel vaak voor dat mensen een beamer in huis hebben, maar het valt me op dat diegenen die een beamer in huis hebben, er altijd heel erg trots op is. Kijk eens, ik heb gewoon een beamer in huis! 🙂

beamer-in-huis

beamer-scherm

Voordelen van een beamer

Waarom zou je een beamer nemen in plaats van een normaal tv? Het eerst wat ik me kan bedenken is dat het lekker groot is. Althans, je kunt het lekker groot laten afbeeldingen op een scherm. Dit is natuurlijk ook afhankelijk voor het model van de beamer en de muur in je huis. Een beamer wordt ook wel een projector genoemd. In feite is het een lichtbron waarmee het beeld op een scherm of een muur wordt geprojecteerd.

beamer-aan-plafond

beamer-projecteren

beamer-woonkamer

beamer-op-kast

beamer-slaapkamer

Een ander voordeel van een beamer is dat het minder ruimte in beslag neemt. Je zou het zelfs aan het plafond kunnen ophangen. En als je een grote witte muur in huis gebruikt in plaats van een groot scherm, dan heb je daar ook geen last van. Ideaal dus eigenlijk voor mensen die een TV super lelijk vindt. En die zijn er genoeg!

Thuisbioscoop

Wat ik wel een leuk idee vind, is dat je met een beamer een echte thuisbioscoop kunt creëren. Dat kan in de woonkamer of slaapkamer, maar als je een kamer over hebt, dan zou je daar zelfs een aparte bioscoopkamer voor kunnen inrichten.

thuisbioscoop-beamer

Daarnaast is een beamer ook ideaal voor als je bijvoorbeeld tv wilt kijken in de tuin. Super leuk voor de zomer, vooral om het EK of WK voetbal te zien!

beamer-tuin

tuim-bios

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.