Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

curved-tv-ophangen
Wooninspiratie

Curved TV aan de muur


We zijn een hele lange tijd op zoek geweest naar een nieuwe TV. Al tien jaar lang hebben we dezelfde 40″ Samsung gehad, waar we erg tevreden over zijn. Dus het zou weer een Samsung gaan worden. De vraag was alleen welk model dan? De technologie gaat tegenwoordig zó snel. Eén van de twijfels die we hadden was dan ook of we een recht model of een curved TV willen. Het grote voordeel van een curved TV is dat het een beter en natuurlijker beeld heeft dan een normaal rechte TV. Als je langer dan tien seconden naar een curved TV kijkt, merk je al snel het verschil. Tegelijkertijd merk je ook dat je snel vergeet dat het gaat om een curved TV.

curved-tv-muur

curved-tv-ophangen

Hier heb ik al hele leuke inspiratie voorbeelden laten zien hoe mooi het is om een TV aan de muur op te hangen. Wat ik alleen niet wist, is dat je een curved TV ook heel mooi aan de muur kunt ophangen. En hoe vaker ik het zie, hoe mooier ik het vind.

TV beugel voor Curved TV’s

Zoals bekend is dat je een TV middels een tv meubel aan de muur moet worden opgehangen. Dat geldt natuurlijk ook voor curved TV’s. Dankzij meegeleverde adapters bij de curved TV’s, kunnen ze vaak ook opgehangen worden met normale beugels. Maar er zijn tegenwoordig ook tv meubels die speciaal gemaakt zijn voor curved TV’s.

curved-tv-ophangen-slaapkamer

curved-tv-aan-de-muur

Wil je geen gaten in de muur hebben? Of vind je het gewoon mooier om je curved TV op een tv meubel te plaatsen? Dan kan dat natuurlijk ook. Ook voor dat geldt dat het op een normale tv meubel kan. En ook zijn er speciaal gemaakte meubels voor curved tv’s.

curved-tv-op-meubel

curved-tv-meubel

curved-tv-standaard

Bron: Stylizimoblog.com | Form.bar | Remodelista.com | Thatnordicfeeling.com |

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Jasmijn
    16 februari 2017 at 20:56

    Mooie tv! Ik vraag me wel altijd af of het ook fijn kijken is met een grote groep. De zijkanten vertekenen waarschijnlijk dan?

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.