Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur

Karlsson klokken


Karlsson is een gerenommeerde Nederlandse klokken merk en wordt verkocht over de hele wereld. In 1999 is Karlsson klokken liet zich inspireren door vele Nederlandse en internationaal gerenommeerde ontwerpers evenals het creatieve team van Karlsson klokken zelf. Onder de vleugels van het merk Present Time, groeide Karlsson klokken uit tot een internationaal erkend klokken merk.

De Karlsson klokken is een synoniem voor goede kwaliteit, verbluffende graphics, esthetische vormen en innovatief design. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de nationale en internationale ontwerpers, samen met het creatieve team van Karlsson klokken.

De collectie van Karlsson klokken, die twee keer per jaar wordt geupdate, kan worden gescheiden in de volgende drie subcategorieën:

Timeless collection van Karlsson klokken

De “tijdloze collectie’ bevat klokken die duurzaam en tijdloos zijn. Tijdloos in de zin, dat ze niet worden geassocieerd met specifieke trends op grond van hun ontwerp, of de materialen waarvan de klokken gemaakt zijn. Dit zijn tevens de Karlsson klokken die in de collectie blijven voor meerdere jaren.

Time of your life collection van Karlsson klokken

De “tijd van uw leven collectie” zijn klokken van Karlsoon die de factoren ‘leuk’ en ‘modern design’ toevoegen aan het interieur van je huis of kantoor. Deze klokken van Karlsson veranderen mee met de trends. Verschillende kleuren, vormen en een gevoel voor humor zijn de keynotes binnen deze collectie.

Karlsson Works collectie klokken

De Karlsson Works collectie klokken zijn nieuw. Het is de bovenste lijn van de collectie van Karlsson, die staat voor uitzonderlijke techniek en 100% unieke designs.

Karlsson klokken

Karlsson klokken

Karlsson klokken

Karlsson klokken

Karlsson klokken

Karlsson klokken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.