Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur

Ilona de Jong & de inrichting van haar huis


Wie is Ilona de Jong?
Ik ben 38 jaar, moeder van twee zoons van 11 en 13 jaar en run met heel veel enthousiastme een (web) winkel in Brocante & Lifestyleartikelen. Woon samen met mijn jongens, hond Odi en poes Pollie in een jaren 30 woning in Groningen.

Hoe ziet een normale werkdag van jou eruit?
De dag begint met verwerken van de internet bestellingen van de webshop – www.tierlantijn.net. De bestelde spulletjes worden bij elkaar gezocht, mooi verpakt en klaar gemaakt voor verzending. Het verdere verloop van de werkdag verschilt. Inkoop, het opknappen van meubeltjes, administratie… Drie dagen per week is mijn winkel geopend; Een pipowagen bommetje vol leuks!

En je vrije dag?
Een echte vrije dag komt niet zo heel vaak voor als je aan huis werkt. Heel af en toe doe ik een dag helemaal niets! Dan ploft ik met een mega stapel tijdschriften lekker op de bank. Genieten!

Wat doe je het allerliefste?
Omdat ik mijn baan niet als “werk” ervaar doe ik het nog steeds, elke dag, met heel veel plezier! Als ik dit kan doen met mijn gezin, familie en vrienden om me heen ben ik helemaal in m’n element!

Beschrijf eens de inrichting van jouw huis?
Brocante gecombineerd met nieuw maar alles in sobere tinten. Wit voert de boventoon, gecombineerd met verweerd hout en linnen. Geniet van kwetsbare materialen zoals oud zilver en servies maar loop ook warm voor de harde industriele materialen. Eigenlijk vind je alle sferen wel terug in mijn huis. Mijn eerste streven is een huis waarin men zich welkom voelt.

Je mag één ding van jouw huidige inrichting meenemen naar je nieuwe huis. Wat neem je mee?
Alles is vervangbaar en ik kan zo mijn hele interieur achterlaten maar alles wat ik eens cadeau heb gekregen gaat mee de verhuisdoos in!

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Tijdschriften, internet en ik word geinspireerd door gewoon om me heen te kijken.

Jouw tip voor de lezer?
Ik denk dat een interieur stukje bij beetje moet groeien. Je kunt natuurlijk een kant en klare kamer uit een showroom in je huiskamer zetten maar het spannende is om het iets eigens te geven. Verschillende stijlen en materialen; oud en nieuw, strak en romantisch kunnen een heel mooi geheel vormen. Maak van je huis vooral een leefbare ruimte. Het hoeft geen showroom te zijn!

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Inrichting van het huis van Ilona de Jong

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Mandy
  11 mei 2014 at 16:21

  Hai Ilona,

  Wat een geweldig mooi huis. Zag dat je ook de vakkenkast van Ikea hebt. Hij staat bij ons bij mijn zoontje op de kamer. Ik word er helemaal onrustig van en was van plan om er deuren voor te gaan maken maar ik zag dat jij er dozen in hebt. Waar heb jij de dozen vandaan, ga ik eerst proberen of dat scheelt.

  Alvast bedankt.

  groet Mandy

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.