Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

groot-dakterras-comfortabele-loungehoeken
Dakterras inspiratie

Groot dakterras met comfortabele loungehoeken


Het is weer een tijdje geleden dat ik dakterras inspiratie heb gedeeld. De laatste keer was op twee december, toen ik het ultra luxe dakterras met groot zwembad liet zien. Dat dakterras is natuurlijk een droom voor iedereen. Hoewel dit dakterras ook erg modern, luxe en comfortabel is, is het wel een stuk realistischer voor iedereen in Nederland. Kijk je mee?

groot-dakterras-comfortabele-loungehoeken

Niveauverschil

Het is het dakterras van een moderne woning gelegen in Chicago. Zowel het exterieur als het interieur is ontworpen door de interieur architecten van Ranquist Development. Met onconventionele oplossingen en mooie materialen, hebben zij iets heel bijzonders gecreëerd. Niet alleen de interieur inrichting, maar ook de buitenruimtes spelen daarbij een erg belangrijke rol. Vooral het geweldige ruime dakterras is erg inspirerend. Er is zelfs een niveauverschil aanwezig, die middels een trap met elkaar zijn verbonden.

niveauverschil-dakterras

Zwart geschilderd hout

Het dakterras is voorzien van veel luxe gemakken en mooie materialen. Er is gekozen voor mooie houten vlonders, de afgewisseld zijn met grote grijze stenen. Vooral de combinatie met het zwart geschilderd houtwerk is erg stoer. Zwart geschilderde schuttingen, grote vaste plantenbakken, pergola’s, balustrades, noem maar op.

zwart-geschilderd-hout-dakterras

Loungehoeken

Zowel in in het hogere als het lagere niveau is een loungehoek ingericht. In de loungehoek in het lagere gedeelte is een luxe lounge set geplaatst. In de loungehoek in het hogere gedeelte vind je zelfs een volledig op maat gemaakte loungehoek met mooie op maat gemaakte en zwart geschilderde houten banken, waar je heerlijk op kunt chillen.

grote-loungehoek-dakterras

loungebank-pergola-dakterras

Dit is nog niet alles. Naast de grote loungehoek is namelijk zelfs een grote luxe buitenkeuken ingericht!

woonkamer-dakterras

houten-vlonders-grote-grijze-stenen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.