Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Flos 265 lamp
Lampen

Flos 265 lamp


Onze woning begint steeds meer op een thuis te lijken. Natuurlijk is het nooit echt helemaal af, maar dat is juist het leuke ervan. Één van de dingen die we nog steeds willen hebben, is de swinglamp bij de bank. Aanvankelijk was de Potence lamp onze favoriet, maar laatste tijd zijn we vooral erg gecharmeerd van de Flos 265 lamp. Het zijn beide hele mooie wandlampen, maar Potence lamp is net te minimalistisch. Wat dat betreft is het ontwerp van de Flos 265 lamp iets chiquer en eleganter. Welke lamp zouden jullie liever willen?

Flos 265 lamp

Elegant ontwerp

De Flos 265 lamp is ontworpen door Paolo Rizzatto. De Italiaanse ontwerper heeft deze wandlamp in 1973 ontworpen en is uitgegroeid tot een echte designklassieker. Een prachtige lamp, die gekenmerkt wordt door een enorme lange arm van 205cm, die middels een driehoekige stalen wandbevestiging aan de muur gemonteerd kan worden. Aan het uiteinde van de arm vind je een kleine minimalistische lampenkap met een diameter van 16cm.

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Multifunctionele wandlamp

Het tegenwicht aan de andere kant van de arm zorgt ervoor dat je de lamp alle kanten op kunt swingen. Hierdoor heeft de Flos 265 wandlamp een multifunctionele karakter. De lamp is erg populair voor boven de bank (zoals wij het in ons huis willen gebruiken), maar je kunt de Flos 265 lamp ook heel mooi ophangen aan de muur boven je werkplek, boven je bed in de slaapkamer of bij een grote eettafel in de eethoek. Zowel het ontwerp als het formaat zorgen ervoor dat de de Flos 265 lamp een echte blikvanger wordt in elk interieur.

De Flos 265 lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Zwart is het populairst, maar ook de witte variant is super mooi. Ben je overtuigd om deze lamp ook in huis te halen? Beide kleuren zijn hier verkrijgbaar!

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Flos 265 lamp

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  5x Designtafellampen | Inrichting-huis.com
  7 augustus 2018 at 11:00

  […] boven de eettafel, in de keuken hebben we twee wandlampen, en aan de muur boven de bank vind je de Flos 265 wandlamp. We zijn super blij met alle lampen die we hebben, maar wat nu nog ontbreekt is een mooie […]

 • Reply
  Grijze muur | Inrichting-huis.com
  16 september 2019 at 12:59

  […] De vintage cognac leren bank, het witte zachte vloerkleed, de zwarte salontafel en de iconische Flos 265 wandlamp staan er perfect bij. Hier kan je de rest van het appartement […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.