Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

dit-inspirerend-klein-appartement-moet-je-zien
Binnenkijken Klassiek interieur Modern interieur

Dit inspirerend klein appartement moet je zien!


Ik heb het al eens gehad over dat Poolse interieur ontwerpers super veel smaak en stijl hebben. Hier heb ik al een aantal prachtige Poolse interieur ontwerpen laten zien die dat bewijzen. En toen ik onderstaand appartement zag, was ik helemaal overtuigd. Ik ben fan!

dit-inspirerend-klein-appartement-moet-je-zien

Mooi interieur ontwerp

Vandaag nemen we een kijkje in een appartement gelegen in Polen, in ’the Old Market Square’ in de Poolse stad Lublin op precies te zijn. Het is een super klein mini appartement met een woonoppervlak van slechts 30m2. Normaal gesproken zou je zeggen dat het veel te klein zou zijn, maar met behulp van de interieur architecten van Interiors.homeandwood, hebben ze er een klein droomappartementje van gemaakt.

Alles klopt gewoon in dit appartement. Het heeft de perfecte praktische indeling, het is voorzien van de alle moderne gemakken, en het is ingericht met een jaloersmakend interieur ontwerp.

witte-groene-muren

gouden-ronde-salontafel

Mezzanine slaapkamer

Het aantal vierkante meters in woonoppervlak is beperkt, maar het voordeel van dit appartement is het hoge plafond. En daar hebben de interieur architecten goed gebruik van gemaakt. In de woonkamer hebben ze namelijk een mezzanine gecreëerd waar de slaapkamer is ingericht. Via een stoere zwarte stalen trap heb je toegang tot deze mezzanine slaapkamer.

mezzanine-slaapkamer-klein-appartement

Witte en groene muren

De ontwerpers hebben bovendien iets heel bijzonders bedacht om de mezzanine te onderscheiden van de rest. Alle muren zijn voor het grootste gedeelte strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl het bovenste gedeelte, inclusief het plafond, super stijlvol donkergroen is geschilderd. Hoewel het plafond hierdoor lager lijkt, is het effect wel heel erg bijzonder. Vooral als je je bevindt in de slaapkamer, waar een tropische urban jungle sfeer is gecreëerd. Een laag bed, mooie groene planten in stoere plantenbakken en poten, en sfeervolle designverlichting.

kunst-klein-appartement

Hongaarse punt houten vloer

Dit is gecombineerd met een perfecte warme houten vloer, die in het klassieke Hongaarse punt patroon is gelegd. Deze vloer is niet alleen aanwezig in de slaapkamer en woonkamer, maar ook in de smalle open keuken en zelfs de badkamer.

Luxe keuken en badkamer

De keuken is stijlvol en luxe. Dit is vooral te danken aan de houten deurtjes gecombineerd met de witte marmeren keuken achterwand.

Vanuit de keuken heb je toegang tot de kleine badkamer. Ook daar vind je de combinatie van hout, marmer en dezelfde kleur groen. Op de vloer ligt zoals gezegd dezelfde Hongaarse punt houten vloer. Het marmer komt terug in de grote luxe wastafel. En het groen vind je in de inloopdouche. In de ruime open inloopdouche zijn zowel de muren als de muren volledig betegeld met kleine tegeltjes in ruitvorm.

kleine-luxe-badkamer-klein-appartement

smalle-open-keuken-klein-appartement

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Woonkamer ideeën | Inrichting-huis.com
    14 januari 2020 at 12:40

    […] De kans is groot dat je van alles en nog wat tegen de muur hebt geplaatst en gehangen. Een kast, een radiator, lijsten, noem maar op. Wil je dat bepaalde elementen mooi bij de muur wordt betrokken, dan zou je het dezelfde kleur kunnen verven als de muur. Zelfs de de deur en de plinten kan je in dezelfde kleur verven. Meer zien van onderstaand appartement? Klik hier. […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.