Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Breed balkon met uitzicht
Balkon inspiratie

Breed balkon met uitzicht


Ik had hier laatst de mooie keuken laten zien van een woning die bij Alvhem Makelaar te koop stond. Via deze keuken had je ook toegang tot het balkon. Een balkon die over de gehele breedte van het appartement loopt. En deze heeft de eigenaar ook heel erg leuk ingericht. Hier vanuit heb je bovendien een super mooi uitzicht over de rode Zweedse daken van de stad.

Breed balkon met uitzicht

Leuke balkon ideeën

Waar op veel balkons gekozen wordt voor een houten vlonder vloer, is hier gekozen voor een betonnen vloer. Ook erg leuk en vooral ook makkelijk in onderhoud. Ze hebben het beton gecombineerd met verschillende houten meubels. Het leukste is de lange steigerhouten bank. Helemaal gelakt, zodat het waterbestendig is. De houten bank hebben ze versierd met zowel een lange zwarte dikke zitkussen als kleine sierkussentjes. En om het lekker warm te houden kan je gebruik maken van de heerlijke zachte schapenvacht.

Planten op balkon

Opvallend is de aanwezigheid van veel groen. Ja, want ook op een balkon kan je leuke bloemen en planten plaatsen. Ze hebben dat hier gedaan met kleine potten en langwerpige plantenbakken die zowel op de grond als aan de railing gehangen kunnen worden. Oude houten fruitkisten zijn ook gelakt en worden hier op het balkon als plantenrek gebruikt. Super leuk toch?

Breed balkon met uitzicht

Breed balkon met uitzicht

Breed balkon met uitzicht

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Joanda
  7 juni 2014 at 18:12

  Ik zie dat je je balkon met een mooi doek heb afgeschermd . Mag ik vragen waar je dat heb gekocht ?

  Met vriendelijke groet
  Jolanda nagel

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.