Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur Klassiek interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur

Antwerp home


antwerp home1

Veel van de mooiste huizen die ik voorbij zie komen op internet komen van de Scandinavische blog My Scandinavian Home. Het huis wat ik jullie echter vandaag laat zien is geen Scandinavisch huis maar een huis wat in Antwerpen staat. In een huis als dit moet je kunnen leven. Het is zeer minimalistisch en daar moet je van houden. Van de week wil ik jullie ook een huis laten zien wat het tegenover gestelde is.

antwerp home2

De strakke design meubels zijn gecombineerd met industriële en retro lampen. De Jielde die op de schouw staat, staat hoog op mijn wishlist!

antwerp home3

Voor de strakke bank een mooi hoogpolige berber. Op deze foto is goed te zien dat het kleed minstens zo lang is als de bank. Het benadrukt de lengte van de kamer evenals het parket op de vloer die mooi in de lengte ligt.  Dat de kamer niet zo breed is valt hierdoor minder op. De schouw, is klassiek en steekt mooi af tegen het strakke van de meubels.

antwerp home4

In de geheel witte slaapkamers een zwarte houten vloer. Aan de muren niet veel maar een paar kleine design details zoals de Muuto wandhaken, een Jielde lamp en een String wandkastje.

antwerp home5 anwerp home6

Persoonlijk hou ik heel erg van een sobere, minimalistische inrichting maar dat is dus echt een keuze en vaak moeilijk met kinderen. Deze week ook een binnenkijker bij de Franse  blogster Les Zigouis, zij houdt van vol en gezellig. Is verre van minimalistisch en houdt van vintage en kringloop.

bron: My Scandinavian Home

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.