Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Musthaves in de moderne hal
Geen categorie

5 Musthaves in de moderne hal


Bij het inrichten van je nieuwe huis, denk je niet meteen aan de hal. De woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer zijn veel belangrijker. Aan de ene kant logisch, maar aan de andere kant is juist een praktisch en leuk ingerichte hal super fijn. En uiteindelijk als je kijkt naar de moeite die je erin moet steken versus het gevoel wat je erbij krijgt, dan is dat allemaal meer dan waard. Vandaag laat ik je vijf musthaves zien voor de moderne hal.

Musthaves in de moderne hal

Musthaves in de moderne hal

Kapstok

Als ik aan de hal denk, denk ik meteen aan de kapstok. Deze staat dan ook op nummer één als het gaat om musthaves in de hal. Onmisbaar voor het ophangen voor jassen en accessoires. Kijk voor een mooie design kapstok bij Onlinedesignmeubel.be.

Spiegel

Een spiegel mag zéker ook niet ontbreken in de moderne hal. Als de mogelijkheid er is om een grote spiegel te nemen, vooral doen. Heb je niet genoeg plek, dan is een kleine spiegel ook prima. Als je maar nog even snel in de spiegel kunt kijken voordat je de deur uit gaat.

Musthaves in de moderne hal

Musthaves in de moderne hal

Praktische vloer

De hal is de ruimte waar je het meest met schoenen in huis loopt. Daarom is het belangrijk om een praktische vloer te hebben die je makkelijk schoon kunt maken. Het is dus niet aan te raden om tapijt te nemen. Denk eerder aan laminaat, houten vloer of een gietvloer. En vloertegels zijn ook een uitstekende keuze. De vloertegels op Vloerenmantegels.nl zijn bijvoorbeeld super geschikt. De betonlook Provenza Dust Grey tegels geven je hal een moderne stoere uitstraling. Wil je een warmere uitstraling? Dan zou je Ergon Architect Resin Copenaghen Ivory tegels of Caesar Feel Zanzibar tegels kunnen overwegen.

Musthaves in de moderne hal

Musthaves in de moderne hal

Vloerkleed

Als je voor één van de harde vloeren gaat, dan is het ook wel fijn om een vloerkleed te hebben. Dat geldt voor de woonkamer en slaapkamer, en voor de hal is dat niet anders. Denk aan een kleurrijk Perzische vloerkleed of een bohemien vloerkleed met een mooi patroon.

Zitten

Je hoeft geen grote loungebank in de hal te plaatsen. Een eenvoudige stoel, een houten bankje of leuk krukje daarentegen is meer dan welkom. Niet alleen praktisch voor bij het aantrekken van je schoenen, het is ook een leuk decoratief item.

Musthaves in de moderne hal

Musthaves in de moderne hal

Musthaves in de moderne hal

Musthaves in de moderne hal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.